22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Λάθος το “μπλόκο” του Donald Trump στο Twitter

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, είναι γνωστό ότι «εκτοπίστηκε» από τα social media, μετά τα γεγονότα του Καπιτωλίου, αφού κατηγορήθηκε ως υποκινητής των βίαιων επεισοδίων που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο Trump υπήρξε ενεργός χρήστης του Twitter και μετά το «μπλόκο» του, αποφάσισε να εκφράσει αλλού τις απόψεις του δημιουργώντας δική του πλατφόρμα με το όνομα Truth Social.

    Στην εποχή του Elon Musk όμως, ίσως ο Trump μπορέσει να επιστρέψει στο Twitter. Μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον CEO της Tesla, ο ίδιος έχει ερωτηθεί αρκετές φορές σχετικά με το ban του Trump. Ο Elon Musk ανέφερε ότι διαφωνεί με τις μόνιμες απαγορεύσεις, σημειώνοντας ειδικά για τον Trump:

    «Πιστεύω ότι το ban του Donald Trump δεν ήταν σωστό. Θεωρώ ότι ήταν λάθος, γιατί αποξένωσε ένα μεγάλο μέρος της χώρας και τελικά δεν είχε ως αποτέλεσμα ο Donald Trump να μην έχει φωνή. Τώρα θα είναι στο Truth Social, όπως και ένα μεγάλο μέρος της δεξιάς των ΗΠΑ και έτσι νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να καταλήξει ειλικρινά να είναι χειρότερο από το να υπάρχει ένα ενιαίο μέρος όπου όλοι μπορούν να συζητούν. Οπότε, υποθέτω ότι η απάντηση είναι πως θα αντέστρεφα το μόνιμο ban».

    Σημειώνεται ότι η εξαγορά του Twitter δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, επομένως, προς το παρόν δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκτός Play Store κινδυνεύει να μείνει το Tinder

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles