17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το επίσημο launch trailer του Mortal Kombat 1

    Η Warner Bros. Games και η NetherRealm Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer του Mortal Kombat 1, το οποίο έρχεται να μας προσφέρει μια πρώτη ματιά στο gameplay των Shang Tsung και Reiko. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν επίσης ότι το παιχνίδι θα διαθέτει ένα εκτεταμένο σύνολο επιλογών προσβασιμότητας.

    Το νέο video μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα στοιχεία της ιστορίας και του gameplay για τον Shang Tsung και το δυσοίωνο πεπρωμένο του στο αναγεννημένο σύμπαν του Mortal Kombat, που δημιουργήθηκε από τον Θεό της Φωτιάς Liu Kang. Το σετ κινήσεων του δολοπλόκου μάγου είναι σε full display, συμπεριλαμβανομένων των βλημάτων βολίδας, των καταστροφικών συνδυασμών και της χαρακτηριστικής ικανότητάς του να μεταμορφώνεται σε αντίπαλους μαχητές. Το trailer παρουσιάζει επίσης το gameplay για τον δεύτερο στην ιεραρχία του στρατηγού Shao, Reiko, τον άγριο πολεμιστή με στυλ μάχης που ταιριάζει με την άγρια προσωπικότητά του, καθώς και τα κυριότερα σημεία άλλων μαχητών του roster.

    Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 19 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 14 Σεπτεμβρίου λανσάρισμα για το Dune: Spice Wars

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles