17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Περικοπές στο Netflix! Ακυρώθηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων της Μέγκαν Μαρκλ

    Τα αποτελέσματα που δημοσίευσε πρόσφατα το Netflix έδειξαν ότι ο ανταγωνισμός πλέον στο streaming έχει κορυφωθεί και οι συνδρομητές είναι πολύ εύκολο να διακόψουν ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες σε περίπτωση που αυξηθούν οι τιμές ή θεωρήσουν ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

    Μετά τη σημαντική απώλεια των χρηστών, το Netflix επιχειρεί να βελτιώσει την κατάσταση με όποιον τρόπο μπορεί, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και σε ακυρώσεις σειρών που είχαν ήδη ανακοινωθεί. «Θύμα» των περικοπών έπεσε και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είχε αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Pearl» για το Netflix μαζί με τον σύζυγο του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις.
    Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο από την εταιρεία Archewell Productions που ανήκει στη Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Παρά το γεγονός ότι η σειρά Pearl ακυρώθηκε, το Netflix θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Archewell Productions σε άλλα προγράμματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Welcome to Eden και Stranger Things 4 έρχονται το Μάιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles