17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Silo: Η post-apocalyptic σειρά που θα δεις μετά το “The Last of Us”

    Οι post-apocalyptic σειρές φαίνεται να έχουν την… τιμητική τους φέτος, καθώς, μετά την τηλεοπτική μεταφορά του The Last Of Us από το HBO, η Apple έρχεται με τη δική της πρόταση. Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική σειρά Silo, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Hugh Howey και θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 5 Μαΐου.

    Η εταιρεία έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του Silo, το οποίο θα διηγηθεί την ιστορία των τελευταίων 10.000 ανθρώπων στη γη. Το teaser δε δίνει πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή, ωστόσο προσφέρει μια ματιά στα διαφορετικά level του silo και στην επιβίωση εκεί. Το show έχει ένα δυνατό cast, το οποίο περιλαμβάνει τους Rebecca Ferguson, Harriet Walter, Chinaza Uche, David Oyelowo, Rashida Jones και Tim Robbins.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Silo είναι το βαθιά θαμμένο σπίτι που προστατεύει τους τελευταίους ανθρώπους από τα τοξικά και τον θανάσιμο κόσμο. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε ή γιατί χτίστηκε και όποιος προσπαθεί να μάθει έρχεται αντιμέτωπος με θανάσιμες συνέπειες. Η Juliette, μια μηχανικός, που ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο ενός αγαπημένου της προσώπου, πέφτει επάνω σε ένα μυστήριο που πάει πιο βαθιά από αυτό που φανταζόταν, οδηγώντας την να ανακαλύψει ότι αν δεν σε σκοτώσουν τα ψέματα, θα το κάνει η αλήθεια”.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι σκοτεινές πτυχές του Pornhub στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles