18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Wave. Μία επικίνδυνη φάρσα που ανατινάσσει… iOS συσκευές!

    Το iOS 8 είναι ήδη on-air και αρκετοί χρήστες των iOS συσκευών (iPhone και iPad) το έχουν κατεβάσει στις συσκευές τους. Μαζί όμως με την κυκλοφορία του νέου OS της Apple έκανε την εμφάνιση της στο Twitter μία εξαιρετικά επικίνδυνη φάρσα, η οποία φέρει την ονομασία Wave. Τι κανεί η συγκεκριμένη φάρσα; Ουσιαστικά προτρέπει του χρήστες iOS συσκευών να φορτίσουν τα iPad και iPhones τους “ασύρματα”… χρησιμοποιώντας τον φούρνο μικροκυμάτων του σπιτιού τους!

    ios Wave_2

    Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στο Twitter, το Wave είναι η “δήθεν” νέα λειτουργία του λειτουργικού iOS 8, η οποία επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση συσκευών της Apple! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο tweet, η λειτουργία Wave ενεργοποιείται με το που κατέβει η τελευταία έκδοση του iOS και αυτό που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να τοποθετήσουν την συσκευή τους στο φούρνο μικροκυμάτων για 60 δευτερόλεπτα στα 700watt ή για 70 δευτερόλεπτα στα 800watt, ενώ (και καλά) δεν θα πρέπει να φορτίζουν το iPhone ή το iPad τους για περισσότερα από 300 δευτερόλεπτα.

    ios Wave_1

    Εξυπακούεται βέβαια ότι καμία συσκευή της Apple δεν φορτίζεται με τα μικροκύματα και ότι όσοι το προσπαθήσουν το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν μία μεγάλη έκρηξη, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο το iPad ή το iPhone τους (αυτό είναι το λιγότερο), αλλά και την ίδια τους τη ζωή. Για αυτό λοιπόν προσοχή, γιατί καμιά φορά η άγνοια είναι αρκετή για να σε σκοτώσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles