18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΜΤΝ: Μεγάλος Διαγωνισμός All U Want For Christmas! Κέρδισε κάθε μέρα €500, κάθε εβδομάδα €3,000 και μεγάλο δώρο €15,000! Όλα σε μετρητά!!!

    Κατά τη διάρκεια της περιόδου από 15 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2012, μην ξαφνιαστείτε αν λάβετε ένα διαφορετικό.. ενημερωτικό SMS από την ΜΤΝ, που μπορεί να σας χαρίσει μετρητά!!!. Το SMS απλά θα σας ενημερώνει για τον μεγάλο διαγωνισμό όπου κάθε μέρα ένας τυχερός θα κερδίζει €500, κάθε εβδομάδα €3,000 και μεγάλο δώρο για τον μεγάλο τυχερό €15,000! Όλα σε μετρητά!!!
    Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, δεν έχετε παρά να δηλώσετε την συμμετοχή σας στέλνοντας απλά ένα γραπτό μήνυμα (SMS) με την ένδειξη XMAS στον αριθμό 9191 (χρέωση: €1.15 συμπ. ΦΠΑ). Μόλις δηλώσετε συμμετοχή, η ΜΤΝ θα σας στείλει μία σειρά ερωτήσεων μέσω SMS, τις οποίες θα πρέπει να απαντήσετε. Για να απαντήσετε τις ερωτήσεις θα πρέπει να στείλετε απαντητικό μήνυμα στον αριθμό 9191 με χρέωση €1.15 συμπ. ΦΠΑ ανά SMS.

    Με κάθε σωστή σας απάντηση λαμβάνετε αυτόματα 20 πόντους, ενώ για κάθε λανθασμένη απάντηση 10 πόντους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα υπάρχουν BONUS περίοδοι, που θα σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε γρήγορα πολύ περισσότερους πόντους. Οι πόντοι χρησιμοποιούνται ως συμμετοχές στις ημερήσιες κληρώσεις και την κλήρωση του μεγάλου δώρου, καθώς επίσης και για την ανακήρυξη του TOP SCORER της εβδομάδας.

    Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση του δώρου μιας ημέρας, το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσετε στην τελευταία ερώτηση που έχετε λάβει με SMS στα πλαίσια του Διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στέλνοντας την απάντησή σας στο 9191, κερδίζετε πόντους, ενεργοποιείτε τους πόντους σας από προηγούμενες ημέρες και συμμετέχετε στην κλήρωση της ημέρας με αριθμό συμμετοχών ίσο με το σύνολο των πόντων σας μέχρι εκείνη τη στιγμή.

    Πώς μπορώ να κερδίσω το εβδομαδιαίο δώρο των €3,000;
    Για να έχετε δικαίωμα να αναδειχτείτε ως ο TOP SCORER μιας εβδομάδας πρέπει να έχετε στείλει τουλάχιστον ένα SMS στο 9191 κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εβδομάδας. Νικητής της εβδομάδας ανακηρύσσεται αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

    Πώς μπορώ να κερδίσω το μεγάλο δώρο των €15,000;
    Οποιοσδήποτε έχει στείλει τουλάχιστον ένα SMS στο 9191 κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα συμμετέχει στην τελική κλήρωση για το μεγάλο δώρο, με συμμετοχές ίσες με το σύνολο των πόντων που έχει συγκεντρώσει από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία ημέρα του Διαγωνισμού.

    Πώς μπορώ να κερδίσω το Apple iPad Wi-Fi 16GB?
    Σε τυχαία χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, θα λάβετε ένα ενημερωτικό SMS που θα σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια ειδική SMS δοκιμασία (πχ. ‘3-στη-σειρά’ ή ‘κρεμάλα΄, κλπ.) προκειμένου να λάβετε μέρος στην κλήρωση για ένα Apple iPad. Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία θα συμμετέχουν στην κλήρωση με μία συμμετοχή ανά συνδρομητή.

    Πώς μπορώ να μάθω το σύνολο των βαθμών μου;
    Στείλτε γραπτό μήνυμα (SMS) με την ένδειξη SCORE ή ΣΚΟΡ στο 8060 (χρέωση: δωρεάν).

    Πώς μπορώ να σταματήσω τη λήψη των μηνυμάτων;
    Στείλτε γραπτό μήνυμα (SMS) με την ένδειξη STOP ή ΣΤΟΠ στο 8060 (χρέωση: δωρεάν) ή καλέστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136.

    Πώς θα ενημερωθώ ότι έχω νικήσει;
    Η MTN θα ενημερώσει τους νικητές τηλεφωνικώς, αμέσως μετά τη διεξαγωγή των κληρώσεων. Οι νικητές έχουν την επιλογή να αποδεχτούν ή να αρνηθούν ένα δώρο.

    Αν βγω νικητής, πότε μπορώ να παραλάβω το δώρο μου;
    Η MTN θα διοργανώσει μια συνάντηση στο τέλος του διαγωνισμού, όπου θα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι νικητές για να παραλάβουν τα δώρα τους. Η ημερομηνία και χώρος της συνάντησης θα ανακοινωθούν στους νικητές τηλεφωνικώς.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles