17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αηλιώτης: Κυκλοφόρησε ο Νέος Προϊοντικός Κατάλογος “Άνοιξη 2015”

    aeliotis spring catalogue

    Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, ο νέος προϊοντικός κατάλογος της εταιρείας Αηλιώτης «Άνοιξη 2015» και βρίσκεται πλέον στη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των πελατών της εταιρείας. Το νέο έντυπο, συνοπτικό και καλαίσθητο, είναι ιδανικό για όλους όσους θα ήθελαν να ενημερωθούν και να επιλέξουν λύσεις για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών, μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και των διαθέσιμων προγραμμάτων Red της Cytamobile-Vodafone.

    Στο νέο έντυπο παρουσιάζονται για πρώτη φορά νέα προϊόντα καθώς και όλες οι υπάρχουσες σειρές όλων των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, tablets, laptops και smartphones. Στο νέο προϊοντικό κατάλογο Αηλιώτης «Άνοιξη 2015», δίδεται επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη νέα Εκπτωτική Κάρτα της εταιρείας, όπου με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσιάζονται όλα τα ωφέλει που προσφέρει η κάρτα στους κατόχους της. Ειδικότερα, η νέα Discount Card Aeliotis παρέχει την δυνατότητα ειδικής έκπτωσης σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όπως έκπτωση στα κινητά τηλέφωνα, tablets, smartphones, laptops κλπ καθώς και στα αξεσουάρ τους όπως θήκες, προστατευτικά οθόνης, φορτιστές, κάρτες μνήμης, μπαταρίες, κλπ.

    aeliotis discount card

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, στους κατόχους της Discount Card Aeliotis, παρέχεται έκπτωση και στις smart υπηρεσίες όπως μεταφορά επαφών από το παλιό στο καινούριο κινητό, μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο και  ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email set-up).

    Ο νέος προϊοντικός κατάλογος εκτός τής έντυπης μορφής είναι διαθέσιμος και σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση http://www.aeliotis.com/aeliotis/cataloguespring2015.aspx

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles