18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΑΕΟΝ Payment Technologies: Με έδρα την Κύπρο επεκτείνεται σε νέες αγορές στην Ευρώπη και την Αφρική με λύσεις της Αmazon Web Services

    Τις προηγμένες λύσεις της AWS (Αmazon Web Services) για να μεταβεί στο cloud επέλεξε η AEON Payment Technologies. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη των εργασιών της κατά 40% στις αγορές που δραστηριοποιείται.

    Με έδρα την Κύπρο, η AEON Payment Technologies ήθελε να μεταβεί στο cloud για να επεκτείνει το σύστημα επεξεργασίας καρτών για τραπεζικούς πελάτες και να επεκταθεί σε νέες αγορές στην Ευρώπη και την Αφρική. Η εταιρεία έκανε την μετάβαση σε μόλις 3 μήνες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επιτάχυνσης μετάβασης της AWS με τη βοήθεια του συνεργάτη της AWS, Cloud Nomads.

    Με την υποδομή της να λειτουργεί στο AWS, η AEON αύξησε τον αριθμό των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών που διαχειρίζεται κατά 40% σε διάστημα 2 ετών. Η επιχείρηση εξοικονόμησε επίσης, το 33% των προγραμματισμένων δαπανών που προϋπολόγιζε για τις τεχνολογίες πληροφοριών. Σημαντικό για την ΑΕΟΝ είναι ότι μπορεί εύκολα να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των εταιρειών πιστωτικών καρτών, τους νόμους περί δεδομένων και να υποστηρίζει τα πρότυπα του Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) για την επεξεργασία καρτών.

    Η εταιρεία κατάφερε μάλιστα, να ολοκληρώσει τη μετάβασή της μέσα σε μόλις 3 μήνες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επιτάχυνσης μετάβασης AWS (AWS MAP), το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις στον εκσυγχρονισμό μέσω cloud με μια μεθοδολογία που βασίζεται στα αποτελέσματα. Η χρήση του AWS MAP έδωσε στην AEON την ώθηση για επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάβασης, παρέχοντας στην ομάδα πληροφορικής της τη σιγουριά ότι το έργο θα έφερνε το επιτυχές αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

    Η AEON παράλληλα, προχώρησε με τη μετάβαση του λογισμικού και των βάσεων δεδομένων επεξεργασίας καρτών της στο Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), το οποίο παρέχει ασφαλή και αναπροσαρμόσιμη υπολογιστική χωρητικότητα για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Η AEON χρησιμοποιεί επίσης τις λύσεις Amazon EC2 για Windows και Linux για την υποστήριξη των βάσεων δεδομένων του συστήματος επεξεργασίας καρτών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles