20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Αγανακτούν οι fans του Mortal Kombat 1: «Ληστεία» και «ασέβεια» η έκδοση των $70 για Switch

    Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αναμονής, το Mortal Kombat 1 κυκλοφόρησε για όσους είχαν εξασφαλίσει early access το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Από την ώρα εκείνη και μετά, αρκετοί ήταν οι gamers που ανέβασαν υλικό και screenshots, που αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση της έκδοσης του παιχνιδιού στο Switch.

    Οι εικόνες δυστυχώς μιλούν από μόνες τους! Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση που είναι διαθέσιμη στην υβριδική κονσόλα της Nintendo έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για λάθος λόγους, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατό η εταιρεία, με τόσο κακά γραφικά, να ζητά στο Switch τα ίδια χρήματα που ζητά και στις άλλες πλατφόρμες. Οι fans του Mortal Kombat 1, με βήμα δημοφιλή social media όπως το X (πρώην Twitter) και το TikTok, αμφισβητούν την απόφαση της NetherRealm να διαθέσει στην αγορά το Mortal Kombat 1 ως κυκλοφορία για Switch έναντι του ποσού των 70 δολαρίων. Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται σε σχετικές αναρτήσεις ως «ληστεία» και «ασέβεια» προς τους χρήστες.

    Διαβάστε επίσης:

    Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles