16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού #Hellomoto (7/6 – 13/6). Δείτε εάν κερδίσατε το Moto e40!

    O σούπερ μήνας που ήταν αφιερωμένος στις συσκευές της Motorola ολοκληρώθηκε πολύ δυναμικά, καθώς μέσα σε ένα μήνα κληρώσαμε 4 εκπληκτικά smartphones της Motorola. Με τη συμμετοχή σας επικράτησε ένας μικρός πανικός σε όλες τις συσκευές. Όλα τα καλά πράγματα όμως τελειώνουν κάποια στιγμή και τώρα έφτασε η ώρα να δούμε την τυχερή νικήτρια, η οποία κέρδισε ένα εκπληκτικό Moto e40…

    H φίλη μας που κερδίζει το Moto e40 είναι η:

    • Giota Tryfonopoulou

    ******

    Αγαπητή  , μπορείς να επικοινωνήσεις με την κύρια Έλλη Μαστρομανώλη στο τηλέφωνο 210-5230000 (καθημερινές 10:00 – 17:00)  για να σε ενημέρωσει για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου. Stay Tuned γιατί θα βρείτε κι’ άλλους διαγωνισμούς από το αγαπημένο σας site.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles