17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Black Friday Προσφορά: 3 μήνες συνδρομή στο Tidal με μόλις 1€

    Απεριόριστη μουσική σε όλες τις συσκευές μας με εξαιρετική ποιότητα ήχου για μόλις 1€ το τρίμηνο; Ναι, αυτήν την Black Friday, γίνεται μέσω της νέας προσφοράς του Tidal, της αμερικανικής πλατφόρμας streaming μουσικής που πρωτο-ιδρύθηκε στην Νορβηγία.

    To Tidal είναι το αντίπαλο δέος του Spotify, το οποίο προτιμούν πολύ στο εξωτερικό λόγω της άριστης ποιότητας ήχου που προσφέρει. Τώρα, ένεκα της Black Friday, μπορείτε και εσείς να το δοκιμάσετε με την προσφορά που σας δίνει 3 μήνες Hi-Fi Tidal συνδρομής (με εξαιρετικό ήχο 1411 kbps δηλαδή) με μόλις 1€ το τρίμηνο.

    Βρείτε την προσφορά εδώ. 

    Εκτός από την υψηλή ποιότητα ήχου που προσφέρει το Tidal, ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι πληρώνει περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη πλατφόρμα τα δικαιώματα των καλλιτεχνών των οποίων την μουσική περιέχει.

    Όσο για τον κατάλογό του; Εάν και φαίνεται να έχει λιγότερο περιεχόμενο από το Apple Music και το Spotify, δεν δυσκολευτήκαμε να βρούμε την μουσική που θέλαμε, συμπεριλαμβανόμενων πολλών ελληνικών τραγουδιών και κυκλοφοριών από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες.

    Ακόμη, δεν έχει διαφημίσεις, επιτρέπει απεριόριστα skip, έχει shuffle mode και επιτρέπει να κατεβάσουμε τα τραγούδια μας ώστε να ακούμε offline μουσική όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Επίσης, όσο ακούμε «μαθαίνει» το γούστο μας ώστε να μας προτείνει εξατομικευμένες playlists με βάση τις μουσικές μας συνήθειες.

    Ύστερα, ξεκινάει κανονικά η συνδρομή σας για 6,99€ τον μήνα, οπότε εάν δεν ενδιαφέρεστε άλλο θυμηθείτε να την ακυρώσετε έστω μία μέρα πριν ώστε να μην χρεωθείτε.

    Fun Fact: To Tidal αγοράστηκε το 2015 από τον Jay-Z, ο οποίος και φρόντισε η πλατφόρμα να έχει αποκλειστικό υλικό δικό του και άλλων καλλιτεχνών όπως η Beyonce, ο Kanye West και η Rihanna ώστε να αυξήσει την δημοτικότητά του. Ωστόσο, το 2021 η εταιρία μεταπωλήθηκε στον όμιλο Square, με τον Jay-Z να διατηρεί τον διοικητικό του ρόλο.

    Η προωθητική καμπάνια θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 6/12, αρκετές μέρες μετά το τέλος της Black Friday.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles