19.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός! Κερδίστε ένα Xiaomi M365 (Mi scooter)!

    Αν σκεφτόσασταν να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό πατίνι ή έχετε ήδη ένα αλλά θέλετε… δεύτερο, για εσάς ή σαν δώρο για κάποιο συγγενή ή φίλο, ο μεγάλος διαγωνισμός που “τρέχει” αυτές τις μέρες το “αδελφό” GetElectric.gr σε συνεργασία με την Xiaomi Greece σίγουρα θα σας ενδιαφέρει!

    Μέσα από το διαγωνισμό ένας (1) μεγάλος τυχερός θα κερδίσει το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς, το Xiaomi M365 (Mi Scooter), αξίας €399,ώστε να κάνει τις βόλτες του για αναψυχή ή και να το χρησιμοποιεί ως μεταφορικό μέσο!

    Το Xiaomi M365 έχει ηλεκτροκινητήρα 250 Watts, στιβαρή κατασκευή, δισκόφρενο στο πίσω μέρος και e-brake στο εμπρός, τροχούς 8,5″ με tube ελαστικά, αυτονομία 30 Km και τελική ταχύτητα 25 Km/h!

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε εδώ.

    Καλή επιτυχία!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles