17.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Δικό της reality αποκτά η ψεύτικη κληρονόμος Anna Delvey

    Πέρσι, το «Inventing Anna» αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στο Netflix, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές έσπευσαν να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας της ψεύτικης κληρονόμου Anna Delvey, την οποία υποδύθηκε η Julia Garner.

    Η Anna Delvey ή Sorokin, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή, μετά από 5 χρόνια κράτησης, και παραμένει σε κατ’οίκον περιορισμό. Όπως όλα δείχνουν όμως, δε το βάζει κάτω και προσεχώς θα αποκτήσει το δικό της τηλεοπτικό reality.

    Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Duncan Levin, το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια την περιβόητη απατεώνισσα, θα αφορά την τέχνη της και το design, παρουσιάζοντας τη Sorokin ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα. Το project προς το παρόν είναι στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του και δε φαίνεται, μέχρι στιγμής, να έχει βρεθεί εταιρεία παραγωγής. Ο εκπρόσωπός της ανέφερε σχετικώς: «Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και απλώς αναζητάμε το κατάλληλο μέρος, όπου οι άνθρωποι θα της δώσουν την ευκαιρία να μιλήσει και να πει την ιστορία της».

    Διαβάστε επίσης:

    «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles