17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δημόσια συγγνώμη από τον CEO της Better για τις 900 απολύσεις μέσω Ζoom

    Δυστυχώς ζούμε σε ένα κόσμο που οι απολύσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ο τρόπος όμως που επέλεξε ο CEO της Better να απολύσει 900 εργαζομένους είναι πρωτοφανής και γι’ αυτό κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρω του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων στα social media.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Vishal Garg, επικεφαλής της εταιρείας Better.com, που δραστηριοποιείται στην έκδοση ψηφιακών στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ, απέλυσε εκατοντάδες εργαζόμενους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα μέσω… Zoom! Το σχετικό video φυσικά έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Δείτε με ποιον τρόπο απομακρύνθηκαν οι υπάλληλοι από την εταιρεία:

    Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν κύλησαν και πολύ ομαλά για τον CEO, αφού, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τον απαράδεκτο τρόπο που απέλυσε τους εργαζομένους, αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια.

    Δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκα τις απολύσεις την περασμένη εβδομάδα. Δεν κατάφερα να επιδείξω τον απαιτούμενο σεβασμό και την εκτίμηση στους ανθρώπους που συνεισέφεραν στην Better.com. Πήρα την απόφαση προχωρήσω σε απολύσεις, αλλά η επικοινωνία δεν έγινε με τον σωστό τρόπο. Πράττοντας έτσι, σας ντρόπιασα. Ο τρόπος με τον οποίο κοινοποίησα την είδηση χειροτέρευσε μια ήδη δύσκολη κατάσταση. Λυπάμαι βαθιά και δεσμεύομαι να διδαχθώ από την κατάσταση».

    Κλείνοντας αναφέρει: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για όλα όσα καταφέρατε στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών».

    Διαβάστε επίσης:

    Instagram: Περιεχόμενο σχετικό με ναρκωτικά προωθεί σε εφήβους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles