17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Εξακολουθεί να… σαρώνει το GTA V! 5 εκατ. αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο

    Η χτεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά ευχάριστη για τους fans του Grand Theft Auto. Μετά από 10 χρόνια αναμονής και τις φήμες των τελευταίων μηνών, η Rockstar Games, θυγατρική της Take-Two, ανακοίνωσε επίσημα ότι το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου GTA 6.

    Την ώρα που η αγωνία για το νέο λανσάρισμα κορυφώνεται, είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε και μια ματιά στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, στα οποία κρυβόταν μια έκπληξη. Οι πωλήσεις του GTA 5 είναι… σαρωτικές!

    Πιο συγκεκριμένα, η Take-Two αποκάλυψε τις επιδόσεις των GTA 5, GTA Online και Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games. Το GTA 5 πούλησε άλλα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο, φτάνοντας τα 190 εκατομμύρια αντίτυπα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα. Το Red Dead Redemption 2 πρόσθεσε άλλα δύο εκατομμύρια στις πωλήσεις του, αγγίζοντας συνολικά τα 57 εκατομμύρια.

    Αυτό αυξάνει τις συνολικές πωλήσεις του franchise GTA στα 410 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το αντίστοιχο video game με φόντο την Άγρια Δύση αυξήθηκε σε συνολικά 81 εκατομμύρια units.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΠΙΣΗΜΟ! Το trailer του GTA 6 έρχεται αρχές Δεκεμβρίου και θα… γκρεμιστεί το Internet!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles