23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Επεκτείνεται σε περισσότερες χώρες το TikTok Music

    Το TikTok πρόσφατα λάνσαρε μια νέα «subscription-only» streaming μουσική υπηρεσία, που ονομάζεται “TikTok Music”. Η υπηρεσία επεκτάθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία, το Μεξικό και τη Σιγκαπούρη, μερικές εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της στη Βραζιλία και την Ινδονησία.

    Η υπηρεσία streaming επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν την υπηρεσία με τους υπάρχοντες λογαριασμούς τους στο TikTok και να ακούν, να κατεβάζουν και να μοιράζονται τραγούδια. Η υπηρεσία περιλαμβάνει καταλόγους μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Universal Music Group, Warner Music Group και Sony Music.

    Το TikTok ανέφερε ότι προσκαλεί χρήστες στις χώρες που επεκτείνεται σταδιακά η υπηρεσία να συμμετάσχουν στη δοκιμή κλειστής beta του TikTok Music που πραγματοποιείται. Για να συμμετάσχουν, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή TikTok Music από το Apple App Store ή το Google Play Store ή να μπουν στο music.tiktok.com. Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλειστή beta θα λάβουν μια τρίμηνη δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας. Η εταιρεία γνωστοποίησε στο TechCrunch ότι μια συνδρομή TikTok Music κοστίζει περίπου 8 δολάρια το μήνα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles