19.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Επιστήμονας έριξε… αυγό από το διάστημα και έγινε viral! Άραγε έσπασε;

    Όταν ένας επιστήμονας προσπαθεί να πετάξει αυγά από το διάστημα χωρίς να τα σπάσει και στη συνέχεια ανεβάζει σχετικό video στο YouTube, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει viral. Αυτό ακριβώς έκανε ο πρώην επιστήμονας της NASA και νυν YouTuber Mark Rober, ο οποίος συνηθίζει να εκπλήσσει τα πλήθη με τα πειράματά του κατά καιρούς. Το κανάλι του είναι γεμάτο με απίστευτα videos, που τον δείχνουν στην προσπάθειά του να πετύχει τα… αδύνατα. Τελευταία προσθήκη είναι ένα viral clip που τον παρουσιάζει να ρίχνει αυγά από το διάστημα, πραγματοποιώντας ένα πείραμα που το σχεδίασε προσεκτικά για 3 ολόκληρα χρόνια και πλέον έθεσε σε εφαρμογή.

    Στο video περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία, η οποία αρχικά προέβλεπε να ρίξει τα αυγά από το πιο ψηλό κτίριο του κόσμου. Στη συνέχεια όμως, ο Rober άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να το κάνει από το διάστημα. Όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόκειται για το δυσκολότερο πείραμα που έκανε ποτέ από όλες τις απόψεις, αφού τον… στράγγιξε και πνευματικά και οικονομικά. Τα tests και οι αποτυχίες ήταν πολλές, αφού τα αυγά κατέληγαν να σπάνε. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν πεισματικά όμως και το αποτέλεσμα παρουσιάζεται στο ακόλουθο video το οποίο ξεπερνά τις 20 εκατ. προβολές.

     Δείτε το πείραμα:

    Διαβάστε επίσης:

    ECG, το… life changing χαρακτηριστικό των HUAWEI GT 3 Pro! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles