22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Έτσι ξεκινάει η 4η σεζόν της σειράς Marvel’s Agents of SHIELD

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Marvel έκανε μίνι αποκάλυψη, ανακοινώνοντας ότι ο Jason O’Mara θα είναι ο νέος διευθυντής της SHIELD, στη 4η σεζόν της σειράς Agents of SHIELD που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο κανάλι ABC. Τώρα, ένα νέο update προσφέρει μια λεπτομερή σύνοψη του τι θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα της σειράς. Η 4η σεζόν του Agents of SHIELD υπόσχεται νέες περιπέτειες, αλλά και το ντεμπούτο του Gabriel Luna ως Ghost Rider!

    ωψω

    Υπό το φως των Sokovia Accords, και με την Hydra να έχει εξαλειφθεί, η S.H.I.E.L.D. έχει πλέον νομιμοποιηθεί και δεν χρειάζεται να ενεργεί στο σκοτάδι. Αφού ο κόσμος θεωρεί ότι ο Coulson είναι νεκρός, η οργάνωση χρειάζεται έναν νέο Διευθυντή (Jason O’Mara). Ο Coulson επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα και συνεργάζεται με τον Mack (Henry Simmons), με σκοπό να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν την παρουσία των  «ενισχυμένων» ατόμων, των Inhumans. Οι δυο τους προσπαθούν να βρουν και να πιάσουν την Daisy (Chloe Bennet), την Quake δηλαδή, που αποστάτησε σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Όμως, με την ανθρωπότητα να πιστεύει ότι η Daisy είναι μια επικίνδυνη εγκληματίας, η οποία έχει κατεδαφίσει κτίρια τραπεζών και γέφυρες, ο νέος Διευθυντής θέλει να την σταματήσει για τα καλά. Η Agent May (Ming-Na Wen) έχει αναλάβει την εκπαίδευση εξειδικευμένων ομάδων επίθεσης, και οι Fitz (Iain De Caestecker) και Simmons (Elizabeth Henstridge) κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην σχέση τους. Όμως, με την προαγωγή της Simmons σε Special Advisor του Διευθυντή όσον αφορά την επιστήμη και την τεχνολογία, ο Fitz, αλλά και οι πρώην συνάδελφοι της, δυσκολεύονται να την εμπιστευτούν αφού αποτελεί πλέον το έμπιστο άτομο του Διευθυντή.  Ο Robbie Reyes (Gabriel Luna) θα μπει στη ζωή του Coulson και της ομάδας ως ένας ερασιτέχνης μηχανικός, ο οποίος μεταμορφώνεται στον τρομακτικό Ghost Rider. Ο Robbie θα γίνει φίλος ή εχθρός της S.H.I.E.L.D.–καθώς και όλου του κόσμου; Εν τω μεταξύ, ο Fitz ανακαλύπτει ότι η αντικοινωνική ιδιοφυία και φίλος του Dr. Radcliffe (John Hannah) φτάνει σιγά σιγά στο τέλος μιας μυστικής εφεύρεσης.

    σδφσδφ

    Στην 4η σεζόν της σειράς Marvel’s Agents of SHIELD πρωταγωνιστούν οι Clark Gregg ως Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen ως Agent Melinda May, Chloe Bennet ως Daisy Johnson, Iain De Caestecker ως Agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge ως Agent Jemma Simmons και Henry Simmons ως Agent Alphonso “Mack” MacKenzie.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles