19.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Το Facebook επιθυμεί να λύσει ένα γενικό πρόβλημα των mobile εφαρμογών

    Πολλοί λένε πως το Facebook μεγάλωσε και ωρίμασε, μετά το συνέδριο f8 και τις ανακοινώσεις του για τους προγραμματιστές. Θα συμφωνήσω μαζί τους. Εκτός από τις ανακοινώσεις στα δικά του προϊόντα, όπως το ανώνυμο και βελτιωμένο login στις εφαρμογές, το Facebook προσπαθεί να λύσει ένα γενικότερο πρόβλημα των mobile εφαρμογών.

    facebook app links

    Έστω ότι χρησιμοποιώ το Facebook Messenger στην Android συσκευή μου και ένας φίλος μου στέλνει ένα σύνδεσμο εικόνας στο Instagram. Αν πατήσω το σύνδεσμο, τότε ο browser θα ανοίξει, θα κατευθυνθώ στην εικόνα και ίσως χρειαστεί να συνδεθώ με τον Instagram λογαριασμό μου για να κάνω like ή να αφήσω σχόλιο, παρόλο που έχω στη συσκευή μου εγκατεστημένο το Instagram app και είμαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου. Γιατί να μη μεταφερθώ απευθείας στην εφαρμογή με το πάτημα του συνδέσμου;

    Το προηγούμενο πρόβλημα επιθυμεί να λύσει το Facebook με την ανακοίνωση του App Links. Ήδη, οι εφαρμογές του Facebook υποστηρίζουν την open source, cross-platform και δωρεάν σε όλους, πλατφόρμα App Links, η οποία επιθυμεί να λύσει το πρόβλημα των συνδέσμων μέσα στις εφαρμογές, ώστε να οδηγούν σε άλλες εφαρμογές, εφόσον υπάρχουν.

    Με τις οδηγίες που δίνονται προς τους προγραμματιστές, το Facebook θέλει να υιοθετήσει μία ενιαία πλατφόρμα για Android, iOS και Windows Phone, και έχει τις βάσεις να το πετύχει. Μάλιστα, το Facebook απέκτησε 20 συνεργάτες για την υιοθέτηση του App Links, οι οποίοι είναι οι εξής: Pinterest, Redfin, Goodreads, Edomondo, Hulu, Flixter, Wattpad, Venmo, MovieTickets.com, Mixcloud, Rdio, SoundCloud, Tumblr, EyeEm, Houzz, Flickr, Vevo, Vimeo, Rhapsody, Fancy.com, iHeart, Songkick και DailyMotion.

    Είναι στο χέρι των προγραμματιστών και των Microsoft, Google και Apple για να πετύχει το App Links και να λυθεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα των mobile εφαρμογών.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles