22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Τα δημόσια Facebook βίντεο αποκτούν συνολικό αριθμό προβολών!

    Το Facebook δίνει τον τελευταίο καιρό μεγάλη βαρύτητα στα βίντεο τα οποία ανεβαίνουν απευθείας σε αυτό, πραγματοποιώντας μία σειρά από αλλαγές για χρήστες και σελίδες. Είδαμε την ταξινόμηση των βίντεο στην αρχική σελίδα ανάλογα με το ενδιαφέρον των χρηστών, την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο σε pc και κινητές συσκευές (δείτε πώς να την απενεργοποιήσετε), τα βίντεο analytics για σελίδες.

    Facebook public video views

    Επόμενη αλλαγή για τα Facebook βίντεο η προβολή του συνολικού αριθμού των προβολών. Σύντομα, τα δημόσια βίντεο από προσωπικούς λογαριασμούς και σελίδες θα αποκτήσουν δίπλα από τον αριθμό των likes, των σχολίων και των κοινοποιήσεων, τον συνολικό αριθμό των προβολών τους. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να αντιλαμβάνονται πότε ένα βίντεο θεωρείται δημοφιλές, αρκεί να έχει ανέβει μετά τις 08/09/14.

    Facebook related videos

    Παρέα με τις προβολές, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν κάτω από τα Facebook βίντεο περισσότερα σχετικά βίντεο. Ίσως να είναι της ίδιας θεματολογίας ή να προέρχονται από τον ίδιο χρήστη ή την ίδια σελίδα.

    Με 1 δισ. προβολές καθημερινά, το Facebook στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στις κοινοποιήσεις βίντεο των χρηστών του, μετατρέποντας το σιγά σιγά και σε πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles