23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Γιατί οι λύσεις Enterprise Mobility είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις

    Η εφαρμογή των λύσεων Enterprise Μobility δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να χρησιμοποιούν μια κινητή συσκευή, έχοντας τη βεβαιότητα ότι αυτή είναι ασφαλής. Από την παροχή και την εγγραφή έως τη διαχείριση απωλειών, οι λύσεις ΕΜ βοηθούν την επιχείρηση να παρέχει απρόσκοπτα υπηρεσίες mobility για τους εργαζομένους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα endpoints είναι απόλυτα προστατευμένα.

    Πώς βοηθούν οι λύσεις ΕΜ τις επιχειρήσεις;

    Οι λύσεις ΕΜ βοηθούν τις επιχειρήσεις να διατηρούν ισχυρό έλεγχο της διαχείρισης των συσκευών τους, όπου κι αν βρίσκονται οι εργαζόμενοι, ενώ βοηθούν στην επίλυση πολλών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν κατά τον έλεγχο της εισροής endpoints που συμβαδίζει με την αύξηση της απομακρυσμένης και υβριδικής εργασίας. Μερικά από τα ζητήματα που επιλύονται από μια ισχυρή λύση ΕΜ όπως αυτή που προσφέρει η SoftOne περιλαμβάνουν:

    – Προβλήματα στην παράδοση συσκευών: Μια ισχυρή λύση EMM μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση να παραδώσει γρήγορα τις προβλεπόμενες συσκευές απευθείας στην πόρτα του τελικού χρήστη, μειώνοντας το χρόνο που περνά χωρίς mobile συσκευή και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

    – Υπερφορτωμένες ομάδες ΙΤ: Με τη χρήση μιας λύσης ΕΜ για την προμήθεια, την αποστολή και την προστασία των συσκευών, οι ομάδες IT δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύουν τόσο χρόνο για να διασφαλίζουν ότι τα endpoints τους είναι ασφαλή. Εν τω μεταξύ, οι ομάδες service μπορούν γρήγορα και εύκολα να παρέχουν πλήρως διαμορφωμένες συσκευές στους εργαζομένους χωρίς χάσιμο χρόνου.

    – Αναποτελεσματικές ροές εργασίας: Πολλά παραδοσιακά βήματα στη mobile στρατηγική της επιχείρησης είναι αργά και απαιτούν χρόνο και ενέργεια ακόμη και για μία μόνο συσκευή. Οι λύσεις EMM μειώνουν το χρόνο που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπάλληλοί σας, γεγονός που ενισχύει την παραγωγικότητα των ομάδων ΙΤ και service, καθώς και των τελικών χρηστών σας.

    – Προβλήματα ασφάλειας: Η αύξηση των κινητών συσκευών έχει προκαλέσει σημαντικό ζήτημα τρωτών σημείων σε πολλές επιχειρήσεις, ιδίως με την αύξηση των κινητών τηλεφώνων BYOD. Στην πραγματικότητα, με τις φορητές συσκευές να αποτελούν πλέον την πλειονότητα των endpoints, οι επιχειρήσεις πρέπει να επαληθεύσουν ότι διαθέτουν ισχυρό σχέδιο ασφάλειας για φορητές συσκευές, ώστε να διασφαλίσουν ότι τα εταιρικά τους δεδομένα παραμένουν ασφαλή. Οι λύσεις EMM θα βοηθήσουν να μειωθεί σημαντικά το συνολικό προφίλ κινδύνου.

    Επενδύοντας σε μια λύση ΕΜ, θα εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας παρέχει, διασφαλίζει και παρακολουθεί οποιαδήποτε συσκευή για όλους τους απομακρυσμένους εργαζομένους σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ανάγκες ασφαλείας. Εφόσον η επιχείρηση έχει τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των συσκευών καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, θα είστε σε θέση να επιτρέψετε στους εργαζομένους σας να εργαστούν από οπουδήποτε. Αυτό παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για την κατάσταση ασφαλείας της εταιρείας σας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην απομάκρυνση του φόρτου που μπορεί ίσως επιφέρει η διαχείριση μεγάλου στόλου συσκευών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles