15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

  Γνωρίστε το νέο Myspace

  Οι εποχές αλλάζουν και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, έτσι η «προηγούμενη αγάπη σου», το Myspace, επιχειρώντας να επανακτήσει τους χρήστες που έστρεψαν το βλέμμα σε Facebook, Twitter, Ping κ.ο.κ., προχωρά σε ριζικές αλλαγές στο site…

   

  Το Myspace παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο του λογότυπο, αλλά και το επαναλανσάρισμα της ιστοσελίδας του (σε beta version). Οι αλλαγές συνοδεύονται και από μία σειρά προϊόντων που επαναπροσδιορίζουν τη θέση της ιστοσελίδας στο κομμάτι του social entertainment.

  Το αλλαγμένο Myspace θα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα:
  – Να ανακαλύψουν και να εμπλακούν στον προγραμματισμό του Myspace, συμπεριλαμβάνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο από το Διαδίκτυο.
  – Να εκφράσουν, συγκεντρώσουν και προβάλλουν τις δημιουργίες και τα ενδιαφέροντά τους στο προφίλ τους και μέσω διαφόρων sharing tools.
  – Να συνδεθούν με άλλους χρήστες, οι οποίοι έχουν παρόμοιες προτιμήσεις.

  Το Myspace θα επικεντρωθεί επίσης στο να προωθεί τους «curators» -ένα κοινό του οποίου η φήμη και η γνώση σχετικά με συγκεκριμένα θέματα και επερχόμενες τάσεις το κάνει να έχει ιδιαίτερη επιρροή στους υπόλοιπους- υποστηρίζοντάς τους με παροχές, εργαλεία και πλατφόρμες.

  Νέος σχεδιασμός Beta Site

  Το Myspace έχει ξανακτίσει ολοκληρωτικά την ιστοσελίδα του, με μια νέα ταυτότητα και προϊόντα που τοποθετούν το περιεχόμενο σε κεντρικό σημείο. Η ιστοσελίδα είναι οργανωμένη με στόχο τη βελτίωση της πλοήγησης, ώστε να βοηθηθούν οι χρήστες στο να βρίσκουν εύκολα το επιθυμητό περιεχόμενο. Η επανασχεδιασμένη σελίδα υποδοχής του Myspace έχει τη δυνατότητα να ανανεώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας το πλέον πρόσφατο περιεχόμενο.
  Για την περαιτέρω ενδυνάμωση της online εμπειρίας, το Myspace θα λανσάρει σύντομα μια έκδοση του beta site, το οποίο θα είναι προσβάσιμο σε οποιοδήποτε mobile browser. Επίσης, μια νέα Myspace εφαρμογή για iPhone και Android συσκευές θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο έτος.

  Νέα Προϊόντα

  Το Myspace ανακοίνωσε μια σειρά από προϊόντα, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να ανακαλύπτουν, να συγκεντρώνουν και να εκθέτουν περιεχόμενο ψυχαγωγίας. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν:
  Θέματα (Skins): Πάνω από 2.000 entertainment-focused, δυναμικές σελίδες, οργανωμένες ανά θέμα.
  Content Hubs: Αυτοί οι προορισμοί ψυχαγωγίας είναι ειδικά αφιερωμένοι σε ταινίες, τηλεόραση και διασημότητες. Οι σελίδες συνδυάζουν προγραμματισμένα editorial με επίκαιρα άρθρα με νέα, videos και φωτογραφίες από παρόχους περιεχομένου.
  Εξατομικευμένο Stream: Το νέο stream μαθαίνει αυτόματα τι να εμφανίζει, βασισμένο στις προτιμήσεις του χρήστη και τις συνήθειές του.
  – Προτάσεις: Αυτό το προϊόν προτείνει σχετικά θέματα και χρήστες, βασισμένο στις προτιμήσεις και το προφίλ που δημιουργεί κάθε χρήστης.
  «Tώρα στο Myspace»: Αυτό το feature δείχνει το trending περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο στο Myspace, βοηθάει τους fans στο να βρουν μουσική και βίντεο που ανέβηκαν πρόσφατα και τους προτείνει τα δημοφιλέστερα τραγούδια από το interactive chart.
  Discovery Tab: Αυτό το tab συνδυάζει τα video που βλέπουν οι φίλοι κάθε χρήστη με το τι είναι επίκαιρο σε πραγματικό χρόνο στο Myspace. Πήγαινε στο επάνω μέρος οποιασδήποτε σελίδας και το νέο Discovery Tab “ξεδιπλώνεται” σαν ρολό από φιλμ.
  My Stuff Tab Το My Stuff: Ένας εύκολος τρόπος να δεις όλα τα προσωπικά στοιχεία ενός χρήστη: προφίλ, φωτογραφίες, βίντεο και «ανεβασμένο» περιεχόμενο.
  Βadges: Αυτό το προϊόν αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους «curators» αλλά και τους χρήστες για την κοινωνική τους δραστηριότητα γύρω από τα θέματα ψυχαγωγίας και τους επιβραβεύει με online badges τα οποία εμφανίζονται στο stream του χρήστη.

  Νέο λογότυπο

  Το Myspace έχει παρουσιάσει και ένα ολόφρεσκο logo που αποτυπώνει την ανανεωμένη ταυτότητα και τις αξίες της ιστοσελίδας. Το “bracket” στο logo αντιπροσωπεύει ένα κενό όπου οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν τον εαυτό τους, να εξατομικεύσουν το logo και να το κάνουν δικό τους, όπως μπορούν να κάνουν άλλωστε γενικότερα στη λογική της ελευθερίας του χρήστη στο Myspace.

  Το ανανεωμένο Myspace ξεκίνησε στα τέλη Οκτώβρη σε beta μορφή στο www.myspace.com/newmyspace και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Οι νέοι χρήστες θα έχουν άμεση πρόσβαση στο δοκιμαστικό beta site.


  The new Myspace Logo

  Myspace | Myspace Video


  Welcome to the new Myspace

  Myspace | Myspace Video

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles