16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Halo Infinite: «Μισή» θα είναι η επιστροφή του Master Chief! Χωρίς Co-op και Forge στο launch!

    Οι fans του Xbox Series X/S δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να «λιώσουν» με το Halo Infinite, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά δυνατό «system-seller» για τη νέα κονσόλα της Microsoft. Και παρόλο που οι περισσότεροι περίμεναν ότι οι νέες περιπέτειες του Master Chief θα συντρόφευαν το Xbox Series X/S τελικά η 343 Industries δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το development, μεταθέτοντας το release για τα Χριστούγεννα του 2021. Παρόλα αυτά, η έκδοση που θα δούμε σε μερικούς μήνες μάλλον δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ολοκληρωμένη», καθώς σύμφωνα με τους developers στους πρώτους μήνες μετά από το launch του παιχνιδιού δεν θα υπάρχουν τα Co-Op και Forge modes, τα οποία όλοι οι fans του Master Chief πόσο κομβικής σημασίας είναι για την συνολική εμπειρία του Halo.

    Όπως μάλιστα σε σχετική τους ανακοίνωση οι developers, τα προαναφερθέντα modes θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το campaign co-op θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο Season 2, ενώ το Forge στο Season 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε season του Halο Infinite θα διαρκεί 3 μήνες περίπου. Τέλος, ένα ακόμη feature που θα καθυστερήσει θα είναι αυτό του split-screen multiplayer για το PC. Αν και οι περισσότεροι θα επιθυμούσαμε να έχουμε την full εμπειρία του Halo από την day 1, ωστόσο το τμηματικό release ειδικότερα των multiplayer-based modes ενός τίτλου, είναι ομολογουμένως αρκετά σύνηθες σε AAA games.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles