20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Hands-on στο TaoTronics Bluetooth Transmitter & Receiver: Ο μόνος Bluetooth Adapter που χρειάζεστε

    Ένα νέο gadgetάκι που μας ήρθε από το Canguro.gr δίνει λύση στο πρόβλημα της σύνδεσης πηγής και εξόδου ήχου, χωρίς καλώδια, το οποίο συχνά πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν.

    70134_1521479047-full

    Παράδειγμα: Θέλετε να στείλετε ήχο από το smartphone σας, ασύρματα (μέσω Bluetooth), σε ένα σετ ηχείων που λειτουργεί μόνο ενσύρματα. Παράδειγμα No 2: Θέλετε να κάνετε το αντίστροφο, δηλαδή να στείλετε ήχο “ενσυρματα” από μια πηγή, σε ένα Bluetooth ηχείο. Ακριβώς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρήσιμη η συσκευή αυτή, συγκεκριμένα το Taotronics BA09.

    Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 200mAh και φορτίζεται μέσω microUSB, ενώ μπορεί να λειτουργεί ενώ ταυτόχρονα φορτίζει. Έχει θύρες audio jack, SPDIF IN και SPDIF Out, ενώ δυο διακοπτάκια στο πλάι ορίζουν αν θα είναι σε TX ή RX mode και το ποιές θύρες θα είναι ενεργοποιημένες. Στη συσκευασία θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καλώδια για να κάνετε οποιονδήποτε συνδυασμό πηγής/εξόδου θέλετε και η συσκευή είναι πολύ μικρή, πανάλαφρη και μεταφέρεται εύκολα, ενώ ταιριάζει σε κάθε χώρο αισθητικά.

    Θα τη βρείτε στο Canguro.gr.

    https://www.youtube.com/watch?v=8TAwsc3cqMA

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles