17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    HTC U23 Pro: Επιστρέφει στην Ευρώπη με νέο mid-ranger!

    Η HTC είναι πολύ σκληρή για να… «πεθάνει» και μπορεί να απέχει πολύ από το να κινεί τα νήματα και οι ένδοξες μέρες της να έχουν περάσει, παρόλα αυτά η γνωστή εταιρεία δεν έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο, εξακολουθώντας (αραιά και που) να κυκλοφορεί κάποια smartphones. Ένα από αυτά είναι και το HTC U23 Pro, ένα πολλά υποσχόμενο mid-ranger, το οποίο διαθέτει στην καρδιά του Snapdragon 7 Gen 1, main camera sensor στα 108MP και ΟLED display στις 6.7 ίντσες (120Hz).

    Μαζί με το release της συσκευής σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες κυκλοφόρησε και ένα video στο YouTube, από το δημοφιλές κανάλι PBKreview, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα μίνι ταξίδι στον εσωτερικό του κόσμο, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το κατά πόσο είναι εύκολο στην επισκευή του. Η πλαστική πλάτη του τηλεφώνου ξεκολλάει αρκετά εύκολα και από εκεί και πέρα ​​αφαιρείται κάποιες απλές βίδες της Phillips. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα πράγματα διατηρούνται σε ξεχωριστά υπο-συστήματα, π.χ. η θύρα φόρτισης USB-C δεν είναι κολλημένη στη μητρική πλακέτα στο κάτω μέρος, καθώς και η υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο επάνω μέρος αποσπάται αρκετά εύκολα. Aκόμη και η μπαταρία δεν σας ταλαιπωρεί, καθώς συγκρατείται από μέτριες ποσότητες κόλλας. Τα κακά νέα είναι ότι για την αντικατάσταση της οθόνης απαιτείται η πλήρης αποσύνδεση του τηλεφώνου. Βέβαια είναι και πολύ δύσκολο να προμηθευτείτε ανταλλακτικά, όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί…

    Η νέα προσπάθεια της HTC για να «δελεάσει» τους Ευρωπαίους users θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Ιουνίου με την τιμή του να κυμαίνεται περίπου στα 550 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles