20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει ένα πιο «προσιτό» Vision Pro!

    Χωρίς αμφιβολία, το Vision Pro της Apple ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο WWDC 2023, το οποίο φέτος είχε έντονο άρωμα και από hardware (ενώ παραδοσιακά συνδέεται περισσότερο με το λογισμικό). Το mixed reality headset, αποτελεί ένα state-of-the art tech gadget που δύσκολα μπορεί να κοντραριστεί από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, μπορεί να φαντάζει… το απόλυτο headset που έχει έρθει από το μέλλον… στο σήμερα, αλλά έχει ένα τεράστιο «flaw», καθώς με τιμή στα 3.500 δολάρια είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους κοινούς θνητούς.

    Με μία τόσο υψηλή τιμή είναι πραγματικά δύσκολο για να υπάρξει οποιαδήποτε σκέψη για να γίνει το Vision Pro… «mainstream» και να περάσει στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έγκριτες πληροφορίες του Bloomberg και του insider Mark Gurman, αυτή τη στιγμή το development team της Apple σχεδιάζει μια “cut” έκδοση του headset της, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 και το πιθανότερο είναι να ονομάζεται είτε «απλά» Vision, είτε Vision One. Όπως αντιλαμβάνεστε, για να μπορέσει να βγει μια έκδοση που ενδεχομένως να στοιχίζει κάτω από τα 2.000 ευρώ, η Apple θα πρέπει να προβεί σε μια σειρά από περικοπές, τοποθετώντας οθόνης χαμηλότερης ανάλυσης, ένα πιο ανίσχυρο chipset, χειρότερες κάμερες, αλλά και απουσία του spatial audio. Για να δούμε τι θα δούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles