23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Η CaterPro Ltd επενδύει στο Soft1 Cloud ERP Series 6 για τον Ψηφιακό της Μετασχηματισμό

    Η CaterPro Ltd, ηγέτιδα εταιρεία για 25 και πλέον έτη στον τομέα της διανομής, συντήρησης και επιδιόρθωσης επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, επέλεξε τη λύση Soft1 Cloud ERP Series 6 της SoftOne Κύπρου, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

    Σε συνεργασία με την Yellow Applications, επίσημο συνεργάτη της SoftOne Κύπρου η υιοθέτηση της σύγχρονης λύσης μηχανογράφησης Soft1 Cloud ERP Series 6, επιτυγχάνει την πλήρη ενοποίηση των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων της CaterPro σε ένα ενιαίο σύστημα, καθιστώντας την εκτέλεση πολύπλοκων και χρονοβόρων καθημερινών εργασιών πιο εύκολη από ποτέ. Αξιοποιώντας τη δύναμη του cloud, τα στελέχη της εταιρείας αντλούν real-time πληροφόρηση που τους επιτρέπει να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

    Επιπλέον, οι προηγμένες δυνατότητες του Soft1 Cloud ERP Series 6 υποστηρίζουν τη λήψη, καταχώρηση, επεξεργασία και δρομολόγηση παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο, καθώς  και τη διαμόρφωση αυτοματοποιημένων εντολών αγοράς που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στη ζήτηση προϊόντων της CaterPro.

    Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting, η λύση ERP της SoftOne παρέχει στα στελέχη της εταιρείας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τη πορεία των παραγγελιών και την καταμέτρηση των ειδών αποθήκης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη οργάνωση και ορθό προγραμματισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει αναλυτική εικόνα για το συνολικό και επιμέρους κόστος των εργασιών, επιτρέποντας στην CaterPro την ευκολότερη διαχείριση και αξιολόγηση των project της.

    Η επιτυχημένη υλοποίηση του Soft1 Series 6 ενισχύει την παραγωγικότητα των ανθρώπων της CaterPro, βελτιώνοντας την καθημερινή τους απόδοση. Την ίδια στιγμή, οι λύσεις AI του Soft1 ERP ενισχύουν την αυτοματοποίηση και την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών, μειώνοντας αισθητά τα περιθώρια λάθους, επιτρέποντας στα στελέχη της εταιρείας να επικεντρωθούν σε άλλες σημαντικές και σύνθετες εργασίες.

    Διαβάστε επίσης: Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles