18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Trading Point Group αναπτύσσεται ραγδαία με την επιχειρησιακή υποστήριξη της AWS

    Με το μεγαλύτερο μέρος της υποδομής πληροφορικής της να εκτελείται μέσω της AWS, ο Όμιλος Trading Point έχει την ευελιξία για ανάπτυξη. Η Trading Point, είναι ένας βραβευμένος πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που προσφέρει προϊόντα μεσιτείας για να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων traders.

    Για να το πετύχει αυτό, η Trading Point χρησιμοποιεί τις λύσεις Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) που αποτελεί τον πυρήνα για την ανάπτυξη υπηρεσιών, το Amazon Redshift ως μέρος του συνόλου εργαλείων ανάλυσης δεδομένων και το Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) που αποτελεί τη φυσική επιλογή για την αποθήκευση δεδομένων.

    Αναφερόμενος στα οφέλη του AWS Enterprise Support, ο Χρύσανθος Καττιμέρης, Επικεφαλής Σύμβουλος Τεχνολογίας της Trading Point Group, είπε: «Είμαστε μια χρηματοοικονομική εταιρεία, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ γρήγοροι στην ανάπτυξη των πραγμάτων ώστε να έχουμε αξιόπιστη υπηρεσία και να μπορούμε να επεκταθούμε σε μηδενικό χρόνο. Ένα από τα βασικά οφέλη που αποκομίσαμε από την AWS ήταν η επιχειρηματική υποστήριξη. Η ομάδα είναι πάντα εκεί. Έχουμε καθημερινή συνομιλία μαζί τους. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε, απλά τους τηλεφωνούμε και σε χρόνο μηδέν θα είναι εκεί για να μας βοηθήσουν και να επιλύσουμε τα προβλήματά μας. Η ΑWS παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε. Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μεταξύ των συστημάτων. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο δρόμος που μας οδηγεί προς τα εμπρός».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles