18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ημερομηνία λανσαρίσματος αποκτά το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (video)

    Το πρώτο και μοναδικό expansion του Cyberpunk 2077, το Phantom Liberty, θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η CD Projekt και ο special guest star Keanu Reeves στο πλαίσιο του Xbox Showcase.

    Στο πολυαναμενόμενο expansion του γνωστού role-playing game του 2020 θα επιστρέψει ο χαρακτήρας του Reeves, Johnny Silverhand, μαζί με τον Idris Elba ως Solomon Reed σε μια νέα τοποθεσία της Night City, το Dogtown. Ο Reeves αποκάλυψε το νέο trailer αδυνατώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

    Σύμφωνα με τη σχετική σύνοψη, το Phantom Liberty αποτελεί ένα spy-thriller expansion για το Cyberpunk 2077. Ο παίκτης επιστρέφει ως cyber-enhanced mercenary V για να ξεκινήσει αποστολές υψηλού ρίσκου, προκειμένου να σώσει τον πρόεδρο της NUSA. Στην επικίνδυνη περιοχή του Dogtown, πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες συμμαχίες μέσα σε έναν δίκτυο θρυμματισμένης πίστης και μοχθηρών πολιτικών μηχανορραφιών.

    Το Phantom Liberty είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο GOG.com, το Steam, το Epic Games Store, το PlayStation Store και το Microsoft Store στα 29.99 δολάρια. Το expansion θα κυκλοφορήσει μόνο για τις εκδόσεις PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X του παιχνιδιού. Η υποστήριξη για τις εκδόσεις PlayStation 4 και Xbox One έληξε με την ενημέρωση Edgerunners του περασμένου φθινοπώρου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Warhammer 40.000: Boltgun Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles