18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 15 Pro στο απόλυτο teardown video! Δείτε τον «εσωτερικό κόσμο» της νέας ναυαρχίδας της Apple!

    To iPhone 15 όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν μπορεί παρά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δικαιολογημένα «αφιερωμένες» στη νέα ναυαρχίδα της Apple. Ως είθισται κάθε νέο iPhone κρύβει πολλά μυστικά, για αυτό και δεν είναι λίγοι οι users που με το που θα το πιάσουν στα χέρια τους θα αρχίσουν να το εξερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή! Το YouTube channel PBK Reviews τηρώντας τη παράδοση πρόσφατα παρέλαβε ένα iPhone 15 Pro και δεν δίστασε να το… αποσυναρμολογήσει αποκαλύπτοντας έτσι τον «εσωτερικό» του κόσμο!

    Στόχος με το εν λόγω teardown videο, εκτός από το να μας δώσει μια εικόνα από το hardware που κρύβεται στο «εσωτερικό» του, ήταν να φανερώσει τον βαθμό που το νέο iPhone μπορεί να «επισκευαστεί» σε περίπτωση βλάβης! Αν και το εν λόγω video αποτελεί στην ουσία έναν «οδηγό» για το πως μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε ένα iPhone 15 Pro, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσετε εάν δεν διαθέτετε την απαιτούμενη γνώση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ναυαρχίδα της Apple πιάνει ένα score που αγγίζει το 7 στα 10, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί το επίπεδο επισκευής του κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. Πατήστε το Play στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles