20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Και η ταινία «Μουλάν» αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού – Ποιες άλλες πρεμιέρες ακυρώνονται;

    Η νέα ταινία της Disney, η live – action μεταφορά της Μουλάν, είχε προγραμματισμένη την πρεμιέρα της στις Η.Π.Α στις 27 Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής, λόγω ανησυχιών σχετικά με την πρόσφατη πανδημία κορωνοϊού COVID – 19, η πρεμιέρα ακυρώνεται.
    μουλάν
    Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά η αναμενόμενη ταινία με την αγαπημένη μας ηρωίδα; Αναμένουμε εκ νέου ανακοίνωση. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει αναβολή της ταινίας «Μουλάν» καθώς το βασικό target group της ήταν το κοινό της Κίνας, όπου οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί εδώ και πολλές εβδομάδες. Στην Κίνα, δεν ανακοινώθηκε ποτέ η ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας, μετά την έξαρση της πανδημίας.

    Συγκινητικά τα λόγια της σκηνοθέτιδας της ταινίας «Μουλάν» – Οι πρώτες κριτικές 

    Η σκηνοθέτης της ταινίας “Mulan” Niki Caro ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την αναβολή της πρεμιέρας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε αυτήν την ταινία με τον υπόλοιπο κόσμο. Όμως, δεδομένου του παγκόσμιου συναγερμού θα πρέπει να αναβάλλουμε προς το παρόν την κυκλοφορία της. Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από τον ιό. Τους ευχόμαστε να έχουν το πνεύμα της Μουλάν, που μας εμπνέει όλους».

    Οι πρώτες κριτικές του κοινού, από τις κινηματογραφικές αίθουσες που κατάφερε να προβληθεί η ταινία, δεν είναι και τόσο θετικές. Στο imdb η τωρινή βαθμολογία της ταινίας είναι 2,4/10, με τους περισσότερους να κάνουν λόγω για μία ταινία «βαρετή», «γεμάτη κλισέ» και «κακό παίξιμο της πρωταγωνίστριας». Δείτε περισσότερα εδώ.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην βιομηχανία του κινηματογράφου

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας «Μουλάν» : 

    Νέες ημερομηνίες ψάχνουν τα στούντιο για τις πρεμιέρες των ταινιών τους

    Ακόμη, η Disney αναβάλλει την πρεμιέρα και της ταινίας “New Mutants” που θα κυκλοφορούσε στις 3 Απριλίου. Πρόκειται για την πολλοστή φορά που η συγκεκριμένη ταινία αλλάζει πρεμιέρα, καθώς η αρχική της προγραμματισμένη πρεμιέρα ήταν τον Απρίλιο του 2018 (!). Εκτός από τον κορωνοϊό, οι λόγοι που προκάλεσαν τις πολλές αναβολές της εν λόγω ταινίας είναι μεταξύ άλλων τα re – shoots και η αγορά της 20th Century Fox από την Disney.

    New Mutants

    Ακόμη η Universal ανέβαλλε την κυκλοφορία της 9ης ταινίας “Fast & Furiousγια έναν ολόκληρο χρόνο και η Paramount θα καθυστερήσει αρκετά τις πρεμιέρες των επερχόμενων ταινιών “The Lovebirds” και “A Quiet Place Part II”.

    Και ο πράκτορας 007 «αναβάλλεται». Τον Νοέμβριο η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας James Bond με τον Daniel Craig, No Time To Die. 

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles