17.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Kansas City: Νέα σειρά με πρωταγωνιστή το Stallone σε ρόλο μαφιόζου

    O Sylvester Stallone αποτελεί έναν ηθοποιό που έγινε μεγάλος σταρ μέσα από το ρόλο του Rocky και στην καριέρα του υπήρξε 3 φορές υποψήφιος για Όσκαρ. Επίσης, έχει ταυτιστεί με το ρόλο του Ράμπο, στις ομώνυμες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει το 1982, το 1985 και το 1988. Τώρα έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο δράμα του Paramount+ από τους δημιουργούς Taylor Sheridan και Terence Winter.

    Πρόκειται για το Kansas City, στο οποίο θα υποδυθεί τον Sal, έναν μαφιόζο από τη Νέα Υόρκη που αναγκάζεται να εγκατασταθεί στο Kansas και να επανεδρεώσει την ιταλική μαφιόζικη οικογένειά του στο Midwestern city. Ο συγκεκριμένος ρόλος αποτελεί τον πρώτο ρόλο του Stallone σε τυπική σειρά στην καριέρα του που μετρά περισσότερα από 50 χρόνια. Είχε κάνει ένα “πέρασμα” το 1976, όμως ποτέ δεν αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο σε τηλεοπτική παραγωγή σε μόνιμη βάση.

    Διαβάστε επίσης:

    Τον Penguin από το Batman θα υποδυθεί ο Colin Farrell σε νέα σειρά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles