20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Καθυστερούν τα Marathon και Destiny 2: The Final Shape – Απολύσεις στη Bungie

    Έναν σημαντικό αριθμό εργαζομένων απολύει η Bungie και παράλληλα αναμένεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία δύο πολυαναμενόμενων τίτλων. Πιο αναλυτικά, το studio αναβάλλει για αργότερα την κυκλοφορία του expansion Destiny 2: The Final Shape και του επόμενου παιχνιδιού Marathon. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η Sony αγόρασε τη Bungie έναντι του ποσού των 3.6 δις. δολαρίων.

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Bungie θα λανσάρει το Destiny 2: The Final Shape τον Ιούνιο και όχι στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Επιπλέον, το studio έχει μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και για το shooter Marathon, το οποίο λογικά θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Αυτός ο τίτλος, που αποτελεί reboot ενός κλασικού cult Mac της δεκαετίας του 1990 και την προσπάθεια της Bungie να εδραιωθεί εκ νέου ως δύναμη στη σύγχρονη βιομηχανία του gaming.

    Η Sony συνεχίζει την «παράδοση» των εταιρειών στη βιομηχανία του gaming, προχωρώντας σε απολύσεις προσωπικού φέτος. Σημειώνεται ότι η Naughty Dog, η Media Molecule και η ομάδα υποστήριξης Visual Arts του PlayStation προχώρησαν πρόσφατα σε περικοπές. Επιπλέον, η Epic Games απέλυσε περίπου 900 άτομα τον Σεπτέμβριο και η CD Projekt Red ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα απολύσει περίπου 100 εργαζομένους. Η Niantic, η Telltale, η EA και η Unity έχουν επίσης απολύσει μέλη του προσωπικού το 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Microsoft: “Μπλόκο” σε μη πιστοποιημένα χειριστήρια και αξεσουάρ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles