20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Μετά από μια δύσκολη, πολύμηνη διαμάχη σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard, η Microsoft και η Sony υπέγραψαν συμφωνία για να διατηρήσουν το πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων franchise Call of Duty στις κονσόλες PlayStation. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Microsoft και το PlayStation υπέγραψαν δεσμευτική συμφωνία για να διατηρήσουν το Call of Duty στο PlayStation μετά την εξαγορά της Activision Blizzard», έγραψε στο Twitter το πρωί της Κυριακής ο CEO της Microsoft Gaming, Phil Spencer. «Ανυπομονούμε για ένα μέλλον όπου οι παίκτες παγκοσμίως θα έχουν περισσότερες επιλογές για να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια».

    Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια, αφού η Microsoft την Παρασκευή ανέκοψε την τελευταία προσπάθεια της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ να “βουλιάξει” την εξαγορά της Activision Blizzard από την εταιρεία ύψους 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Ένατο Περιφερειακό Εφετείο αρνήθηκε να χορηγήσει στη ρυθμιστική αρχή έκτακτη αναστολή μιας απόφασης που επιτρέπει τη συνέχιση της συμφωνίας στις ΗΠΑ. Η Αρχή Αγορών και Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) είναι η τελευταία εναπομείνασα ρυθμιστική αρχή που αντιτίθεται στην αγορά, αλλά η εποπτική αρχή και η Microsoft συμφώνησαν πρόσφατα να θέσουν τη νομική τους μάχη για τη συμφωνία σε αναμονή και να διαπραγματευτούν έναν συμβιβασμό.

    Διαβάστε επίσης:

    PlayStation: Αυτά είναι τα παιχνίδια με τα περισσότερα downloads τον Ιούνιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles