22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Lenovo Yoga 3 Pro vs. MacBook Air σε επικό spot της Microsoft (video)!

    Ως γνωστόν, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των νέων τεχνολογιών λατρεύουν να υπερτονίζουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων τους, κυκλοφορώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκριτικά διαφημιστικά spot που στις περισσότερες των περιπτώσεων διακρίνονται για τον επιθετικό χαρακτήρα τους. Έτσι λοιπόν, η Microsoft πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη διαφημιστικό spot, στο οποίο αυτή τη φορά θέτει αντιμέτωπο το convertible Lenovo Yoga 3 Pro (το οποίο τρέχει λειτουργικό Windows 8.1) ενάντια στο MacBook Air της Apple!

    Lenovo Yoga vs. MacBook Air_1

    Στόχος της Microsoft με το εν λόγω διαφημιστικό είναι να αναδειχθεί ο πολυμορφικός χαρακτήρας του Lenovo Yoga 3 Pro, το οποίο πολύ απλά με τις convertible δυνατότητες του κάνει το MacBook Air να μοιάζει με… μουσειακό έκθεμα. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω spot το Lenovo Yoga 3 Pro εμφανίζεται να υπερτερεί έναντι του MacBook Air, εξαιτίας του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού του , καθώς το πάχος του Yoga ανέρχεται μόλις στα 13mm, ενώ το notebook της Apple είναι περίπου κατά 4mm πιο παχύ. Παράλληλα, το convertible της Lenονο δύναται να μεταμορφωθεί με χαρακτηριστική ευκολία από tablet σε notebook, ενώ ο αντίπαλος του παραμένει ένα… φτωχό πλην τίμιο notebook. Επίσης, μία από τις δυνατότητες του Lenovo Yoga είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο tent mode, το οποίο ουσιαστικά διπλώνει επιτρέποντας την καλύτερη θέαση της οθόνης του, με το προϊόν της Apple να μην μπορεί φυσικά να εκτελέσει αυτού του είδους την κίνηση. Τέλος, σύμφωνα με το διαφημιστικό ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του Lenovo Yoga είναι ότι προσφέρει μία πλήρως λειτουργική touchscreen στον χρήστη, ενώ από την άλλη πλευρά το MacBook Air δεν διαθέτει “touch” δυνατότητες.

    Lenovo Yoga vs. MacBook Air_2

    Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το εν λόγω διαφημιστικό επικεντρώνεται σε δυνατότητες που διαθέτουν μόνο τα  convertibles για αυτό ίσως είναι και λίγο άτοπο να συγκρίνονται δύο συσκευές που έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για αυτό, οι καταναλωτές που αναζητούν μία συσκευή που να συνδυάζει στοιχεία από notebook και tablet είναι βέβαιο ότι θα ξετρελαθούν με το Lenovo Yoga 3 Pro. Από την άλλη πλευρά, οι φανατικοί Apple fans απλώς θα αδιαφορήσουν και θα παραμείνουν πιστοί στα αγαπημένα τους μηχανήματα.

    http://youtu.be/R98sgmllCEg

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles