22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    LG G6: Έρχεται με μη αφαιρούμενη μπαταρία των 3.200 mAh εξαιτίας της αδιαβροχοποίησης

    Μια πηγή προερχόμενη από το χώρο των παρόχων κινητής τηλεφωνίας ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Κορέας ότι το LG G6 θα καταφθάσει με μη αφαιρούμενη μπαταρία φορτίου 3.600 mAh, κατά 400mAh μεγαλύτερη από εκείνη του προκατόχου του. Η ίδια πηγή τονίζει πως η συσκευή κατάφερε να προσφέρει 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας με κανονική χρήση στο Διαδίκτυο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

    C4BrFMNUYAAY6ko

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται σε δηλώσεις ενός στελέχους της εταιρείας ο οποίος εξηγεί ότι η απόφαση της LG να εγκαταλείψει την αφαιρούμενη μπαταρία οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια ήθελε να το καταστήσει ανθεκτικό έναντι της σκόνης και του νερού. Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε μια εφαρμογή, την LG G6 Smart Doctor, η οποία θα αναγνωρίζει πιθανά προβλήματα με τη συσκευή και θα προτείνει λύσεις.

    Η ασφάλεια των συσκευών έχει γίνει ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα των κατασκευαστών, μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7 της Samsung. Το Smart Doctor app έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων χαρακτηριστικών, όπως χάλκινα heatpipes και άλλες υλοποιήσεις θερμικής αγωγιμότητας, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αποφευχθούν περιστατικά παρόμοια με αυτά της Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles