16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    LG V20. Το πρώτο smartphone με 32-bit HiFi Quad DAC για κορυφαία ποιότητα ήχου!

    Η LG αποκαλύπτει ακόμη ένα χαρακτηριστικό της επερχόμενης κορυφαίας πρότασής της στον τομέα των smartphones, του ξεχωριστού V20, που αναμένεται να γνωρίσουμε στις 6 Σεπτεμβρίου σε event στο San Francisco.

    LG V20 render leak
    LG V20 render leak

    Η κορεατική εταιρεία ανακοινώνει ότι το LG V20 θα είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με 32-bit HiFi Quad DAC, προσφέροντας τον καλύτερο δυνατό ήχο που μπορεί κανείς να απολαύσει από τη φορητή του συσκευή (με τη βοήθεια φυσικά ακουστικών).

    Όπως σημειώνει η εταιρεία, το 32-bit HiFi Quad DAC προσφέρει πεντακάθαρο ήχο πιο κοντά στη ζωντανή απόδοση με τη χρήση συμβατών ενσύρματων ακουστικών.

    Το ανανεωμένο chip έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την ESS Technology, εταιρεία η οποία είχε κατασκευάσει και το 32-bit HiFi DAC του προγενέστερου LG V10.

    To LG V20 αναμένεται να είναι από τις πρώτες συσκευές εκτός Nexus που θα ενσωματώνουν τη νέα έκδοση του Android 7.0 Nougat.

    Όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, όσον αφορά τα specs του θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels καθώς και δεύτερη οθόνη όπως το V10 και ακόμη dual-front-facing cameras αλλά και υποστήριξη “στρατιωτικών” προδιαγραφών για πτώσεις και χτυπήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles