17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg παίρνει τα πάνω του: Κερδίζει τον τίτλο του CEO της χρονιάς

    Φαίνεται ότι o Mark Zuckerberg διανύει μία λίγο καλύτερη περίοδο από πριν λίγους μήνες όταν τα προβλήματα με τη μετοχή του Facebook, αλλά και αμφισβητήσεις προς το πρόσωπό του είχαν δημιουργήσει προβληματισμό.

    Και πώς να είναι διαφορετικά, άλλωστε, όταν οι σημερινές ειδήσεις που τον αφορούν σχετίζονται με ένα βραβείο, αυτό του CEO της χρονιάς, το οποίο κέρδισε στο πλαίσιο των βραβείων Crunchies της AOL.

    Φέτος ήταν η 6η τελετή των βραβείων και ο CEO του Facebook κατόρθωσε να αποσπάσει τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς, ξεπερνώντας ιδιαίτερα σημαντικά στελέχη όπως για παράδειγμα τον CEO του Google, Larry Page, τον Dick Costolo του Twitter ή την Marissa Mayer της Yahoo.

    Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Davies Symphony Hall του San Francisco, με 2.500 άτομα να δίνουν το “παρών”, ανάμεσά τους και πολλούς από τους υποψήφιους.

    Η αλήθεια είναι ότι, όχι απαραίτητα για να δούμε τον Mark να βραβεύεται, αλλά για να δούμε συγκεντρωμένους όλους αυτούς τους tech leaders σε ένα χώρο, θα θέλαμε να είμαστε από μία πλευρά…

    Πηγή: Slashgear, Techcrunch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles