17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Maxcom Travel MM899 unboxing & hands-on

    Ένα feature phone έφτασε σήμερα στο Digitallife, ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει καλύτερο αυτό που πρέπει. To Maxcom Travel MM899 είναι μια ιδανική “δεύτερη” συσκευή με μεγάλη αυτονομία και κύρια χρήση τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα SMS, αλλά με πολλά “εξτραδάκια” που θα σας λύσουν τα χέρια, ειδικά στην εξοχή, στο camping και γενικότερα εκτός σπιτιού!

    maxcom mm899 (7)

    Έχει ανθεκτική κατασκευή, αντέχει στο νερό και τη σκόνη, έχει μια τεράστια (για τις απαιτήσεις του) μπαταρία των 4.000mAh που του προσφέρει πολλές μέρες αυτονομίας και χρήσης, αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει άνετα και άλλες συσκευές, λειτουργώντας σαν powerbank! Επίσης διαθέτει ισχυρό φακό LED στο πάνω μέρος του, με dedicated πλήκτρο στο πλάι και μπορεί να δεχθεί 2 κάρτες SIM, αλλά και microSD για μουσική, φωτογραφίες, video κ.λπ.

    maxcom mm899 (3)

    Είναι μια συσκευή που δε φοβάται να “λερωθεί” και γενικά να χρησιμοποιηθεί σε αντίξοες συνθήκες, ενώ τα μεγάλα, φυσικά πλήκτρα της δεν έχουν τις αδυναμίες μιας οθόνης αφής (χρήση με γάνια, βρεγμένη κ.λπ.)

    Στο unboxing video μας θα μάθετε και θα δείτε πολλά περισσότερα για το Maxcom Travel MM899, το οποίο θα βρείτε σε πολλά ελληνικά καταστήματα, έναντι €49,99!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles