16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Meta: Τίτλοι τέλους για το Messenger Lite

    Τίτλους τέλους αποφάσισε να ρίξει η Meta για το Messenger Lite, την ελαφριά έκδοση του Messenger, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Οι χρήστες της εφαρμογής ήδη άρχισαν να βλέπουν ένα μήνυμα που τους συμβουλεύει να «χρησιμοποιήσουν το Messenger για να συνεχίσουν να συνομιλούν». Η εφαρμογή έχει καταργηθεί από το Google Play Store για νέους χρήστες και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη μετά τις 18 Σεπτεμβρίου για τους τρέχοντες χρήστες.

    «Από τις 21 Αυγούστου, τα άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Messenger Lite για Android θα κατευθύνονται στο Messenger ή στο FB Lite για να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα στο Messenger», δήλωσε εκπρόσωπος της Meta στο TechCrunch. Η Meta, γνωστή ως Facebook εκείνη την εποχή, παρουσίασε το Messenger Lite το 2016 για χρήστες με λιγότερο ισχυρές συσκευές Android. Η εφαρμογή προσφέρει μόνο τις βασικές δυνατότητες Messenger για να έχει λιγότερο αποθηκευτικό χώρο και επεξεργαστική ισχύ.

    Αν και η Meta κυκλοφόρησε το Messenger Lite για iOS, η εταιρεία το έκλεισε το 2020.

    Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης κινητών data.ai, οι εκδόσεις Lite της εφαρμογής είχαν συνδυασμένες λήψεις που εκτιμώνται σε περίπου 760 εκατομμύρια παγκοσμίως, με την Ινδία να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος, ακολουθούμενη από τη Βραζιλία και την Ινδονησία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλαβαν την 8η θέση.

    Διαβάστε επίσης:

    Παλιά μου τέχνη… κόσκινο: Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ιστότοπους για απάτες phishing (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles