17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Microsoft 2012: Tango Update @CES τον Ιανουάριο, Nokia Lumia 900 και 719. Το Apollo τον Ιούνιο…

    Ξέρουμε τι θα κάνουμε στις 13 Ιανουαρίου. Είναι η μέρα της Microsoft στην CES 2012 (τελευταία συμμετοχή της εταιρίας σε αυτή την έκθεση) και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα δούμε … Τι θα δούμε;

    Θα δούμε τα Nokia Lumia 900 και 719 που θα φοράνε το νέο update των Windows Phone με την ονομασία Tango. Το Tango αναμένεται να φέρει στις Windows Phone συσκευές το LTE και επίσης να υποστηρίζει  και χαμηλότερη ανάλυση οθόνης.

    Οι πρώτες πληροφορίες για το Nokia Lumia 900 που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, μιλούν για διαγώνιο οθόνης στις 4,3 ίντσες και επεξεργαστή συγχρονισμένο στα 1,4 GHz, μονοπύρηνο βέβαια. Υπολογίζεται πως η Microsoft θα καθυστερήσει λίγο ακόμα να δοκιμάσει το Windows Phone λειτουργικό σε συσκευές με διπύρηνο επεξεργαστή. Η κάμερά του φημολογείται πως θα είναι ανάλογη του Lumia 800.

    Θέλουμε να ελπίζουμε πως τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα τον Ιούνιο του 2012 όμως, όταν θα γίνει το επίσημο release του Windows Phone Apollo, ή Windows Phone 8. Συσκευές που θα φέρουν το νέο λειτουργικό θα εμφανιστούν λίγο αργότερα ενώ, αναμένεται και το ταυτόχρονο release των Windows 8, τα οποία (λέγεται) θα παρουσιαστούν πρώτη φορά σε Nokia tablet.

    Ειδικά για το Windows Phone λειτουργικό, πιστεύουμε πως με το Apollo θα μπορέσει να γίνει λίγο πιο ευέλικτο για τους χρήστες  ώστε να το καταστήσει πιο… trendy για το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς smartphones.

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles