21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Motorola One: Τις επόμενες μέρες στην ελληνική αγορά το Android One smartphone στα 299 ευρώ

    Lenovo και Motorola παρουσίασαν σήμερα στους δημοσιογράφους τη νέα άφιξή τους στην ελληνική αγορά, που δεν είναι άλλη από το Android One smartphone Motorola One. Πρόκειται για μία συσκευή που γνωρίσαμε πρώτοι ως προσκεκλημένοι της Lenovo στην IFA 2018 στο Βερολίνο και αποτελεί μία δυναμική παρουσία για το brand της Motorola, η οποία φτάνει στη χώρα μας σε κατάλληλη χρονική στιγμή για την εορταστική περίοδο.

    mavridopoulos

    Μέσα από ένα ιδιαίτερα ευρηματικό event στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο οι δημοσιογράφοι, με τη βοήθεια του Motorola One, κατάφεραν να αποδράσουν από ένα escape room, η νέα πρόταση της εταιρείας μας έδειξε τις ξεχωριστές δυνατότητές της, αλλά και τη στενή της σχέση με την Google.

    Motorola-One-01

    Το Motorola One διαθέτει IPS οθόνη 5,9 ιντσών με ανάλυση 1520×720 pixels και αναλογία 19:9, 4GB RAM, επεξεργαστή Snapdragon 625, 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, dual camera 13+2MP και selfie camera 5MP, υποστήριξη 4G, αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της. Όσο για την μπαταρία του, έχει χωρητικότητα 3.000mAh και, χάρη στο χαρακτηριστικό γρήγορης φόρτισης TurboPower, μπορεί να εξασφαλίσει έως 6 ώρες ενέργειας με μόλις 20 λεπτά φόρτισης.

    Motorola-One-03

    Motorola-One-02

    Motorola-One-04

    Όσον αφορά το software, η συσκευή διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Android One που εξασφαλίζουν τη στενή συνεργασία με τη Google σε ενημερώσεις και χαρακτηριστικά όπως Google Lens, Assistant κ.ά. Μάλιστα, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του Android (9.0 Pie) πάρα πολύ σύντομα.

    Motorola-One-Thiki2

    Το Motorola One θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες με κόστος 299 ευρώ, ενώ στη συσκευασία του αξίζει να σημειώσουμε ότι θα βρείτε δώρο και προστατευτική θήκη σιλικόνης.

    Θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από τo δίκτυο Γερμανός και Cosmote, τα καταστήματα Public και online από το https://www.e-lenovo.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles