13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia T20 – Σχεδιασμένο στη Φινλανδία: με εξαιρετική ποιότητα ώστε να αντέχει στο χρόνο!

    Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των κινητών τηλεφώνων Nokia, ανακοίνωσε σήμερα το νέο tablet Nokia T20. Το ολοκαίνουργιο tablet παρέχει την κλασική ποιότητα των Nokia κινητών σε μεγάλη οθόνη, με μεγάλο εύρος ευέλικτων χαρακτηριστικών και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ιδανικό τόσο για εργασία, όσο και για χαλάρωση. To Nokia Τ20 σηματοδοτεί το λανσάρισμα της νέας σειράς T, με καινοτόμα και προσιτά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα αγαπήσετε, όπως την οθόνη εξαιρετικής ευκρίνειας 2K, τα τρία χρόνια μηνιαίων αναβαθμίσεων ασφάλειας και τα δύο χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος.

    Γνώσεις ασφάλειας και λογισμικού αναγνωρισμένα από τον κλάδο

    Όπως ισχύει σε όλα τα Nokia κινητά, η ασφάλεια και το λογισμικό παραμένουν προτεραιότητα και στα tablets. Επιβεβαίωση αποτελούν τα δύο χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος, ώστε οι επόμενες εκδόσεις του Android να βρίσκονται πάντα εγκατεστημένες στη συσκευή σας, όπως και τα τρία χρόνια μηνιαίων αναβαθμίσεων ασφαλείας για προστασία ενάντια στις τελευταίες απειλές. Σχετικά με το χρόνο που περνάμε μπροστά στην οθόνη, καθώς η ασφάλεια των παιδιών είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργικότητα και την εκμάθησή τους, το Nokia T20 παρέχει το Google Kids Space, μια ασφαλή λειτουργία, ιδανική για να εξερευνήσουν τα παιδιά νέες εφαρμογές, βιβλία και videos, ώστε να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Το «Google Kids Space» λειτουργεί παράλληλα με το λογαριασμό Google του παιδιού σας, το οποίο μπορείτε να ελέγξετε με την εφαρμογή «Family Link».

    Σχεδίαση που αναδεικνύει τα φημισμένα χαρακτηριστικά των Nokia smartphones

    Το νέο Nokia T20 είναι σχεδιασμένο με την ίδια Σκανδιναβική φιλοσοφία των Nokia κινητών, με ένα λιτό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, του οποίου κάθε λεπτομέρεια, γωνία και φινίρισμα επιφάνειας δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευχρηστία. Η συμπαγής μεταλλική κατασκευή του και το εξευγενισμένο πλαίσιο οθόνης 3D συνδέουν τέλεια τη μεγάλη οθόνη στο λεπτό μεταλλικό σκελετό και εγγυόνται ότι το Nokia T20 να μπορεί να αντέξει και να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

    Μπαταρία με μεγάλη διάρκεια, ιδανική για εργασία, τηλεκπαίδευση ή παιχνίδι

    Ποιος θέλει να αισθάνεται εξαρτημένος από το φορτιστή του; Ελευθερωθείτε από το καλώδιο σας με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία 8200mAh που επιτρέπει σερφάρισμα στο διαδίκτυο έως και 15 ώρες, διαδικτυακές συσκέψεις έως και 7 ώρες ή ακόμη και 10 συνεχόμενες ώρες απόλαυσης ταινιών και σειρών με όλη την οικογένεια. Το Nokia T20 διαθέτει ακόμη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, για να διακόπτετε τη χρήση του όσο το δυνατό λιγότερο.

    Απολαύστε ελεύθερα σε αυτά που αγαπάτε

    Είτε απολαμβάνετε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς, είτε σπάτε το προσωπικό σας ρεκόρ σε κάποιο παιχνίδι, οι λεπτομέρειες της 2K οθόνης του Nokia T20 σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Με την αυξανόμενη τάση στην πραγματοποίηση βίντεο κλήσεων, το Nokia T20 είναι πανέτοιμο να σας υποστηρίξει, από σημαντικές εταιρικές διαδικτυακές συναντήσεις έως και σε διαδικτυακά quiz που κόβουν την ανάσα. Το Nokia T20 διαθέτει επίσης πιστοποίηση “blue light”, για πολύωρη χρήση, μη επιβλαβή στα μάτια σας.

    Ευχαριστηθείτε το χρόνο χαλάρωσής σας ακούγοντας ηχογραφημένα βιβλία για παιδία, ή την αγαπημένη σας playlist, με την εκπληκτική ποιότητα ήχου του Nokia T20. Χάρη στα stereo μικρόφωνα του OZO Playback, θα μπορέσετε να ακούσετε κάθε λεπτομέρεια και να αφεθείτε ελεύθερα σε μια μαγική μουσική εμπειρία. Με τα Dual-Band μικρόφωνα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ακούγεστε καθαρά ακόμη και όταν ο θόρυβος του περιβάλλοντος που βρίσκεστε δεν το επιτρέπει, λέγοντας αντίο σε εκφράσεις όπως «Με ακούς τώρα;».

    Ανθεκτικά αξεσουάρ που συνδυάζονται τέλεια με το Nokia T20

    Καθώς ο κόσμος προτιμά όλο και μικρότερα gadgets, η Micro σειρά είναι εδώ για να απαντήσει στις ανάγκες του. Η μοναδική τεχνολογία φόρτισης επιτρέπει στα αξεσουάρ αυτά να έχουν μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζουν άνετα σε όλα τα αυτιά, έχοντας παράλληλα πάνω από εννέα ώρες διάρκεια μπαταρίας. Μαζί με την εξαιρετικά λεπτή θήκη φόρτισης που προσφέρει επιπλέον 18 ώρες ακρόασης, η συμπαγής μορφή τους συνδυάζεται τέλεια με την εξαιρετική ποιότητα ήχου χωρίς συμβιβασμούς. Σχεδιασμένο να αντέχει χωρίς να σας προβληματίζει, το ειδικά κατασκευασμένο «σκληροτράχηλο» κάλυμμα του Nokia T20 παρέχει επιπλέον προστασία εφαρμόζοντας τέλεια στη συσκευή. Ακόμη, το αναδιπλούμενο κάλυμμα του το διατηρεί σαν καινούργιο, χωρίς φυσικά να χάνει την προσαρμοστικότητα του.

    Διαθεσιμότητα και κόστος

    Το Nokia T20 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις αρχές του 2022 σε χρώμα μπλε με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB στην τιμή €229,90 για το Wifi Version και €249,90 για το LTE Version.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles