22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο δημιουργός του John Wick ετοιμάζει ταινία για το video game Sifu

    Ο δημιουργός του John Wick, Derek Kolstad, αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στη μεταφορά ενός ακόμη παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ετοιμάζει το σενάριο για την ταινία Streets of Rage, ενώ μία ακόμα live-action παραγωγή θα έρθει για το Sifu.

    Ο Kolstad και οι συνεργάτες του από τη Story Kitchen ένωσαν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία ανάπτυξης του Sifu, τη Sloclap, αφού το εν λόγω video game παρουσιάζει αρκετές προοπτικές. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τρεις εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι τα Elden Ring και Horizon Forbidden West βγήκαν στην αγορά περίπου το ίδιο διάστημα. Αυτό που κάνει το Sifu να ξεχωρίζει είναι ότι κάθε φορά που ο πρωταγωνιστής πεθαίνει συνεχίζει γηραιότερος, ενώ οι εχθροί παραμένουν στην ίδια ηλικία.

    Αυτό και μόνο δίνει πολλές δυνατότητες στο σεναριογράφο και δεν αποκλείεται να δούμε προσεχώς μια ταινία που προσφέρει εμπειρία ανάλογη με αυτή του John Wick. Σημειώνεται ότι ο Kolstad βρίσκεται πίσω και από το Splinter Cell, την επερχόμενη animated σειρά του Netflix που βασίζεται στα παιχνίδια της Ubisoft.

    Διαβάστε επίσης:

    Goat Simulator 3 Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles