18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για το sequel του Constantine

    Πριν από λίγες ημέρες, η Warner Bros. αιφνιδίασε το κοινό ανακοινώνοντας ότι ένα sequel της ταινίας του 2005 Constantine βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ο Keanu Reeves και ο σκηνοθέτης του original film και του Hunger Games Francis Lawrence επιστρέφουν κανονικά, ενώ ο Akiva Goldsman υπογράφει το σενάριο και συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τους J.J. Abrams και Hannah Minghella.

    To Constantine αποτελεί μια ταινία που διηγείται την ιστορία ενός άνδρα ο οποίος έχει το χάρισμα να βλέπει αγγέλους και δαίμονες και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τους ανθρώπους. Όταν συναντά μια απελπισμένη αστυνομικό που του ζητά βοήθεια για τον μυστηριώδη θάνατο της δίδυμης αδελφής της, οι Πύλες της Κολάσεως ανοίγουν για ένα τρομερό πόλεμο, όπου ο πρωταγωνιστής θα αντιμετωπίσει τον ίδιο το Διάβολο.

    Το Constantine 2 θα βρει τον ήρωα αρκετά μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο όμως πότε θα δούμε την ταινία μιας και ο Lawrence ασχολείται αυτή τη στιγμή με το prequel του «Hunger Games».

    Διαβάστε επίσης:

    Oι σειρές των HBO και Disney+ που σάρωσαν τα βραβεία Emmy στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles