16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    O Μελ Γκίμπσον πρωταγωνιστής στη σειρά «The Continental»

    Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τεράστια ονόματα του Hollywood να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές σειρές, ιδιαιτέρως μετά τη ραγδαία ανάπτυξη του Netflix.

    Άλλο ένα “ηχηρό” όνομα, ο Μελ Γκίμπσον, θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη τέταρτη σειρά «John Wick prequel» με τίτλο «The Continental». Σύμφωνα με το People, ο Γκίμπσον είναι ο πρώτος ηθοποιός που έγινε γνωστό ότι πρωταγωνιστεί στη σειρά. Το «Continental» είναι μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων των 90 λεπτών, υπό την επίβλεψη του Άλμπερτ Χιουζ.

    Ένα ξενοδοχείο για διεθνείς δολοφόνους

    Θα προβληθεί στο αμερικάνικο κανάλι Starz. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975, 40 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς ταινιών «John Wick» με τον τότε πρωταγωνιστή Κιάνου Ριβς. Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης διεθνών δολοφόνων. Ένας νεαρός εν ονόματι Winston Scott θα το «εξερευνήσει». Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το ρόλο του Γκίμπσον, θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα «Cormac».

    Βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ, ο Μελ Γκίμπσον είναι γνωστός για την μεγάλη κινηματογραφική του καριέρα, αλλά όχι τόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ξεκίνησε το 1976 στην αυστραλιανή δραματική σειρά «The Sullivans».

    Η σειρά ταινιών «John Wick» έχει αποφέρει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά κι ένα επιτυχημένο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας για κινητά. Τα γυρίσματα του νέου «John Wick: Chapter 4» πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιαπωνία.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου το Ghostbusters: Afterlife-Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε από τη Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles