15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Conceptum Vision TV 24-32″ διαθέσιμες στην ελληνική αγορά

    Τη γκάμα προϊόντων της διευρύνει η Conceptum, πλέον με δύο νέα μοντέλα TVs, στις 24 και στις 32″. Οι Conceptum Vision TVs διακρίνονται για το value for money που προσφέρουν και τη διακριτική αλλά μοντέρνα σχεδίαση, όπως και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

    Με panels τεχνολογίας DLED και διαγώνιο 24 και 32″, προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια, φωτεινότητα 180 cd/m2 και λόγο αντίθεσης από 1000:1 έως 3000:1. Η γωνία προβολής τους αγγίζει τις 176 μοίρες, τόσο στον οριζόντιο άξονα όσο και στον κατακόρυφο. Είναι HD Ready και έχουν ενσωματωμένους δέκτες ATV/DVBT/DVB-T2/DVB-S2, υποστηρίζοντας ψηφιακό και δορυφορικό input.

    Φυσικά διαθέτουν μενού στα ελληνικά, USB υποδοχή για αναπαραγωγή πολυμέσων από εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο και υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα HDMI 2.0 / 1.4 και HDCP 2.0.

    Θα βρείτε τις Conceptum Vision TVs διαθέσιμες σε πολλά ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles