17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Oscar Time… Anytime

    To “Movie Gold Campaign” concept είναι μία ξεχωριστή προσφορά της Audio Visual στους φανατικούς του κινηματογράφου που θέλουν να αποκτήσουν 16 μοναδικές ταινίες σε DVD -θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Public- οι οποίες σφράγισαν την ιστορία της 7ης τέχνης. Και που το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τις ενώνει, δεν είναι άλλο από το γεγονός πως έχουν βραβευτεί όλες τους με Όσκαρ, άλλες περισσότερα, άλλες λιγότερα.
    Μιλάμε για φιλμ που καλύπτουν κάθε γούστο και ιντριγκάρουν τη φαντασία κάθε θεατή. Από την πανδαισία του Amadeus, στη μυθική όψη του Steve McQueen στο Bullitt και από τον αξεπέραστο τρόμο του Εξορκιστή στο Σκυλίσια Μέρα με τον Al Pacino.
    Μιλάμε για διαχρονικά, άφθαρτα από το χρόνο «all time classics» όπως τα Casablanca, Dr. Zhivago, Gone With Wind και Gigi, αλλά και για νεώτερες ταινίες που μπήκαν στο πάνθεον όπως το L.A. Confidencial ή το Μία Σχέση Στοργής. Για ταινίες που γέννησαν ινδάλματα όπως το Ανατολικά της Εδέμ, που έβαλαν την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο είδος που καταπιάστηκαν, βλέπε Goodfellas, που άφησαν βαθιά τα ίχνη πίσω τους, όπως έκανε το psycho Η Φωλιά του Κούκου, τα εντυπωσιακά Ο Φυγάς και Ο Τελευταίος των Μοϊκανών ή το καινοτόμο Οι Ασυγχώρητοι.
    Τα βραβεία Όσκαρ σας περιμένουν για να τα μοιραστείτε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles