18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ούτε ένα, ούτε δύο… αλλά 10 χρόνια, χρειάστηκε ένας gamer για να ολοκληρώσει και τα 2.751 achievements του Final Fantasy 14!

    Είναι πολλά τα παραδείγματα από την κοινότητα των gamers, όπου οι παίκτες μπορούν να θυσιάσουν τα… πάντα για να μπορέσουν να επιτύχουν έναν στόχο σε κάποιο game. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι developers, για αυτό και πριν από αρκετά χρόνια παρουσίασαν την ιδέα των achievements (και των trophies για τους φίλους του PlayStation). Σχεδόν όλα τα games διαθέτουν achievements, τα οποία χαρίζουν σε πολλές περιπτώσεις game points  ή βοηθούν στο ξεκλείδωμα ορισμένων in-game bonuses και unlockables. Το Final Fantasy 14 που ήδη μετράει μια δεκαετία ζωής, λόγω και του αχανούς κόσμου του διαθέτει χιλιάδες achievements και συγκεκριμένα για την ακρίβεια 2.751!

    Όπως αντιλαμβάνεστε για να μπορέσει κάποιος να τα πετύχει όλα χρειάζεται πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και αφοσίωση που… σπάει νεύρα και σε κάνει να είσαι full αντικοινωνικός. Κι όμως όπως έγινε γνωστό, ένας gamer από την Ιαπωνία (που αλλού; ) κατάφερε να ολοκληρώσει και τα 2751 achievements του παιχνιδιού. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε του πήρε λιγάκι παραπάνω, καθώς για να τα καταφέρει ξόδευσε 10 χρόνια από τη ζωή του… όμως μπροστά στη δόξα τύφλα να έχει ο χρόνος που περνάει. Η επίτευξη του στόχου του μεταφράζεται σε τερματισμό και των 5 ultimate raids του Final Fantasy 14, καθώς επίσης και στην ολοκλήρωση κάθε single-level quest αλλά και στη συγκέντρωση κάθε σπανίου relic όπλου που υπάρχει στο παιχνίδι. Νομίζουμε πάντως ότι μια τέτοια επίδοση θα πρέπει να βραβευτεί από τους developers του δημοφιλούς game είτε in-game, είτε σε ειδική τελετή…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles