25.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    PlayStation Plus: Έρχονται “τσουχτερές” αυξήσεις σε όλα τα πακέτα

    Αισθητά αυξάνει η Sony την τιμή της 12μηνης συνδρομής για το PlayStation Plus σε όλα τα προγράμματα, ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο. Οι συνδρομητές αναμένεται να πληρώνουν περίπου 20 ευρώ περισσότερα ετησίως στο βασικό πακέτο, γνωστό ως PlayStation Plus Essential. Μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών θα δουν οι συνδρομές επιπέδου Extra και Premium.

    Αυτές οι αλλαγές τιμών θα τεθούν σε ισχύ στις 6 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε η Sony σε ανακοίνωση στο PlayStation Blog. «Αυτή η προσαρμογή των τιμών θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας και οφέλη προστιθέμενης αξίας στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus», συμπλήρωσε η εταιρεία.

    Η αύξηση της τιμής της 12μηνης συνδρομής στο PlayStation Plus είναι παγκόσμια. Δείτε τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η χώρα μας:

    Συνδρομή 12 μηνών PlayStation Plus Essential — 71,99 €  από 59,99 €

    Συνδρομή 12 μηνών PlayStation Plus Extra — 125,99 € από 99,99 €

    Συνδρομή 12 μηνών PlayStation Plus Premium — 151,99 € από 119,99  €

    Το PlayStation Plus Essential είναι η βασική βαθμίδα της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony Interactive Entertainment που προσφέρει online πρόσβαση για πολλούς παίκτες, μια μηνιαία συλλογή δωρεάν παιχνιδιών PS4 και PS5, χώρο αποθήκευσης στο cloud και εκπτώσεις στις αγορές από το PlayStation Store.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνελήφθη 29χρονος άνδρας που πουλούσε κλεμμένα αντίτυπα του Starfield (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles